上一頁下一頁
發新話題

曖...昧...過...後...! 目錄#1 全卷完 (更新01/05: #857, #858)

收藏  |  訂閱
891  197.4k

十卜十卜

引用:
原帖由 deard 於 2015-4-2 04:50 PM 發表 查看引用來源
反而我好好奇點樣可以係ig識到個陌生的空姐,又可以交換到contact呢?樓主係咪靚仔😂
下? IG 有得send msg 架嘛...~!:smile_35:
交換line, 交換電話...唔難呀?? hehehe

我諗唔關個樣事...我只係一個普通樣嘅普通人~!! :smile_o03:

引用:
原帖由 legendary77 於 2015-4-2 04:45 PM 發表 查看引用來源
係lor, "埋牙戰"大多大同小异, 男與女嘅互相調情仲好看!
我只覺得, 以第一日見真人嘅實情黎講, 與其寫"直線發展"嘅出出入入, 咁倒不如寫"多線發展"嘅挑挑逗逗啫, hehehe

其實你地覺得哩篇係"曖昧過後無艇撘", 定係"曖昧過後有下文"呢? hahahahahahaha

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-2 05:03 PM 發表 查看引用來源
下? IG 有得send msg 架嘛...~!:smile_35:
交換line, 交換電話...唔難呀?? hehehe

我諗唔關個樣事...我只係一個普通樣嘅普通人~!! :smile_o03:
我知啊但無啦啦direct msg咁樣識都會奇怪架嘛我覺得~
快d出下part啦睇你地flirt好好睇hahaa

希望佢明我講乜啦~~~

第二朝, 我伸手攞手機睇睇…...Line 無覆, IG 無反應……哩一刻, 我心急了~! 一黎我唔知佢update
schedule, 因為可能有同事無啦啦有急事要同佢調更; 二黎我自己都有嘢做, 我都要就時間架嘛~!

(( 如果俾著係你地, 你地會去三清洞等對方嘛? ))

我做完嘢都差唔多黃昏嗱, 我搭的士返酒店放低d, 過橋時, 黃光從左邊窗口打入黎, 我望咗幾秒, 係幾靚嘅~!
我不禁合埋眼, 聽住歌, 心諗: “妳去咗邊呀?”
返到酒店, 我沖咗杯咖啡, 雖然我唔知阿欣今日黎唔黎得成首爾, 我唔知佢有無睇到IG個留言, 我亦唔知佢睇完會唔會去cafe…..
但係, 當然, of course, 我都選擇咗去三清洞啦~!

6:30pm, 我到咗三清洞下面山腳, 我一路慢步行上去, 一路影下相, 一路昅下女, 一路留意撞唔撞到佢~!
7pm, 我到咗BeansBins , 我入去兜咗個圈, 的確, 佢唔喺到~! 我出咗去出面露台嗰到坐住等佢, 露台係對住門口, 邊個黎, 邊個走, 一定睇到~!
天氣有d, 但係, feel 好正~等一個唔知會唔會黎, 而又未見過真人, 但又好似熟絡嘅女仔, 不安得黎有D剌激, 傻氣得黎又有d浪漫, 起碼唔會好似等居屋抽珠珠咁有壓力先啦~!!

7:15pm…..仲未見人, 7:16pm…..7:17pm…..時間一分鐘一分鐘咁過, 相對地, 時間一分鐘一分鐘變成歷史…..
7:2Xpm, 有兩個女仔行上樓梯, d, 係咪佢呢? 但兩個人嘅?? 係咪佢呢???......係嗱~!!!! 係佢嗱~!!!!!!!!

佢眼大大, 面尖尖, 笑笑口, 揮揮手行過黎, 佢真人, 一個字~~~~!

一埋位, 阿欣急急道歉, 話佢個同事約咗朋友仔喺附近, 所以要裝裝身, 加上動作慢, 再加上截唔到的士, 結果遲到…….
我睇得出同事係被冤枉咁笑~!
: “係呀, 我過黎坐2,3分鐘架咋, 八掛下, ….頭就走架嗱……….唔介意呀呵~?”
: “Ok ~!”
就乘機抽咗阿欣一下水, - - - - - -
: “咁妳又有無裝身呀?”
:  (佢望住我講)“我天生麗質”… (佢望住佢個朋友講)”唔使裝囉~!”
: “好似裝得最耐嘅係妳囉, 唔該~! (朋友視線向下移)”
: “……?”
: “, 話你兩個無野都無人信啦鞋都一樣架喎~! 夾定架?”
大家哈哈哈吹咗20句都無, 等佢同事走咗, 我同阿欣就………睇餐牌~! 嗌咗個雪糕格餅&咖啡~!

返返位- - - - - -
: “妳幾時睇到IG ?”
: “尋晚囉, 做咩呀?”
: “我見妳無覆嘛~~~”
: “我突登嘅…”
: “咁我點知妳黎唔黎呀?”
: “我咪喺到囉~!”
: “咁如果我走咗呢?”
: “你唔會走嘅…hmhm…”
: “妳又知?”
: “你唔係想見我架咩? ?!?!”
: “O….K…..”(我被說穿了~!)

阿欣佢化淡妝, 正係輕輕畫咗眉, 搽少少胭脂, 塗咗潤唇膏同埋香水, 眼睫毛夠長唔使整, 長直髮左邊界, 165cm,
手拎中size手揪袋, 長身格棉褸, 貼腳牛仔褲, 同埋個main point, Tiger Serrano , 我地今日撞鞋, 十足情侶裝咁 ~!

大家全程講攝影, 趣事, 興趣, 工作….其實都係同平時一樣, 分別只係今次, 係直接d, d同埋開心d嘅對答啫~!
而每當講起曖昧嘢時, feel都另赦到d, 過程都好ok~!

個雪糕格餅, 我地兩份食~! 就係嗰個雪糕格餅, 經過嗰一餐心理攻略嘅醞釀後, 我地瞬間通電, 我地開始close ,
包括我餵妳一啖, 佢餵返我一啖;
包括我試佢杯朱古力, 佢試我杯咖啡;
包括我問佢妳今晚去邊呀?” 佢答未諗呀!”.

待續...

SO SWEET!!!!!

未諗到者係諗定左去你度...

頂癮,依啲女殺唔少人

引用:
原帖由 三不五時 於 2015-4-2 05:21 PM 發表 查看引用來源
未諗到者係諗定左去你度...

咁樣講就冇意思~
第一次見, 點都周圍行下先...
話晒都叫做異地, 唔好急於一時冇晒feel啦

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-4-2 05:29 PM 發表 查看引用來源

咁樣講就冇意思~
第一次見, 點都周圍行下先...
話晒都叫做異地, 唔好急於一時冇晒feel啦
完全正確~! 第三part 會有叙述...hehehe~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆