上一頁下一頁
發新話題

曖...昧...過...後...! 目錄#1 全卷完 (更新01/05: #857, #858)

收藏  |  訂閱
891  197.7k

引用:
原帖由 LittleMissTiny 於 2015-4-7 05:50 PM 發表 查看引用來源

你睇反應都知啦
你唔係要多過xx個推薦先寫嘛?

哈哈!

引用:
原帖由 Scoachp 於 2015-4-7 05:49 PM 發表 查看引用來源
咪再話我儍喇!
大把儍人呀
係咪想摑我呢? 好呀, "我願意", wahahahahahhaaa

引用:
原帖由 anthonychan 於 2015-4-7 05:47 PM 發表 查看引用來源

你果個一直支持你果個

果過會俾人封鋪,因為無性可引人

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-7 05:48 PM 發表 查看引用來源
乜原來師姐都有架?? hehehe
沉左落海底lu

:smile_o01:
引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-7 05:52 PM 發表 查看引用來源
係咪想摑我呢? 好呀, "我願意", wahahahahahhaaa
妖!
又一個青山媾女王:smile_o01:

引用:
原帖由 LittleMissTiny 於 2015-4-7 05:52 PM 發表 查看引用來源

果過會俾人封鋪,因為無性可引人

咁咪加d 豉油調味

引用:
原帖由 LittleMissTiny 於 2015-4-7 05:56 PM 發表 查看引用來源

沉左落海底lu

好野要封存姐

引用:
原帖由 anthonychan 於 2015-4-7 05:59 PM 發表 查看引用來源

咁咪加d 豉油調味

吾洗喎!師姐不加味精都爆:smile_o12:

引用:
原帖由 Scoachp 於 2015-4-7 06:00 PM 發表 查看引用來源

吾洗喎!師姐不加味精都爆:smile_o12:
爆like

引用:
原帖由 LittleMissTiny 於 2015-4-7 05:50 PM 發表 查看引用來源
你睇反應都知啦
你唔係要多過xx個推薦先寫嘛?
講真, 我不求分數的, 我已睇化了~!

但係, 第一晚之後, 我地已經曖昧完...第二朝, 我地只係做咗"還未做的事"咋嘛~!
其實因為大家都飲咗酒, 佢唔想暈住, 我亦唔想中住黎做愛...大家都想真實地感受第一次...
所以大家都決定唔做住, 到瞓醒, 醒晒嘞, 什至可能會忍到第二晚, 先去做愛的!
咁當然事實係忍咗成晚, 一早慾罷不能, 一朝做愛大解放啦~!

事後, 大家攬住攤咗喺床一陣, 我都有問過佢, 如果佢浸完沖完我都係仲未醒, 佢會著衫定係擒我....
妳估佢點答?! hahaha...~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆