上一頁下一頁
發新話題

曖...昧...過...後...! 目錄#1 全卷完 (更新01/05: #857, #858)

收藏  |  訂閱
891  197.7k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2015-4-7 11:02 AM 發表 查看引用來源
支持!寫得好好!師兄文筆好好,行文流暢之餘又引人入性
多謝...

引用:
原帖由 mr.manman 於 2015-4-7 11:07 AM 發表 查看引用來源
:smile_o10:e到大把人教啦
你仲未撩到女呀? 幾日架嗱喎, 加油

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-4-7 11:33 AM 發表 查看引用來源
so so so so sweet~!!!!!
唔能夠發展真係可惜
hehehe...係sweet 嘅~!
能夠坦誠, 真心兼投入地做一日情侶, 已經好好了....
不能貪心, 再發展, 真係沉, 一拍兩散.....:smile_13:
而家OK 吖, 仲有計傾~!!:smile_44:

引用:
原帖由 Scoachp 於 2015-4-7 01:21 PM 發表 查看引用來源

但大家對呢個post 沉左船喎
師兄⋯⋯欲罷不能呀
繼續寫啦
hehehe, 傻瓜, 我又唔係女, 人地又唔會撩我露乜露物, 又唔會等我出相, 更唔會撩我除衫...
沉POST係必然, 唔出奇...~! 我睇化了...~!

妳間唔時推一推, 我已經開心了~!

哩個"外遊" 得兩晚, 真係無野寫嗱...何且第二晚已經無特別了~!:smile_13:

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-4-7 01:27 PM 發表 查看引用來源
咁點解唔開始拍拖呢?你有女朋友了?佢有男朋友了?
because both of us are not available.

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-7 02:12 PM 發表 查看引用來源
hehehe, 傻瓜, 我又唔係女, 人地又唔會撩我露乜露物, 又唔會等我出相, 更唔會撩我除衫...
沉POST係必然, 唔出奇...~! 我睇化了...~!

妳間唔時推一推, 我已經開心了~!

哩個"外遊" 得兩晚, 真係 ...
咁你去做你要做嘅野啦:smile_30:

引用:
原帖由 Scoachp 於 2015-4-7 02:22 PM 發表 查看引用來源
咁你去做你要做嘅野啦:smile_30:
咁我咪仲傻瓜過妳?!?! hahahahahhaa:smile_27:

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-7 02:25 PM 發表 查看引用來源
咁我咪仲傻瓜過妳?!?! hahahahahhaa:smile_27:
I mean 你去撩人露乜露物, 等人出相, 撩人除衫...呀
傻佬:smile_30:

引用:
原帖由 Scoachp 於 2015-4-7 02:28 PM 發表 查看引用來源

I mean 你去撩人露乜露物, 等人出相, 撩人除衫...呀
傻佬:smile_30:
傻婆, 我哩到我妳一個女人, 唔通我撩妳露咩??
雖然我都想, 但唔會開人囉, kakaka

如果去人地個埸撩人地, 咪又係沉...:smile_35:

Interesting

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆