轉場

收藏  |  訂閱
30  6.1k

引用:
原帖由 Sextastic4Fun 於 2015-5-16 08:52 AM 發表 查看引用來源

睇完⋯我諗⋯係你女友見識少
我諗我長度同你差不多
但應該粗過你
我碌野都係扯晒青筋的

講返ig識女,真係得既咩?
你係係相公開同佢調情定pm佢?

唔知係見識小定哄我,不過大細夠用就夠!我最有信心係我既技巧!ex同現任 ,係初識我都講過同一番說話!話自己好難差高潮,但之後俾我搵到位就真係會潮吹(不過要用手先做到潮吹!見佢潮吹先再狂插係我必殺技)成俾我諷女友整到張床濕晒,我咁有自信要好多謝傷得我最深既Ex!飛左我想搵番我做sp,分手後出去玩過一夜情既佢仍話我真係好勁!堅高興!好後悔果時學人做情聖話自己同唔到鍾意既人有性無愛拒絕sp關係!如果唔係就可以狠狠程罰一下佢!不過如果有sp 我就唔會受精蟲影響咁大膽係人ig公開調情,我都幾直接幾大膽!因為當時一見到佢d相,我d火就出晒黎控制唔到!我有問我女友!原來有一堆追緊佢有follow佢既狗公見到佢同個遲黎先上岸既一齊左係咪好嬲!

引用:
原帖由 堅大支 於 2015-5-16 06:16 AM 發表 查看引用來源

其實我都覺得自己係一般size 同av果d差唔多
不過唔只一個女朋友話大!我先想搵人問下
我真度過一次有15.5cm 扯得最勁果時!同埋我有好多青根 !我想問你地有冇架

我扯起時都係15-16cm,有女都話好長

引用:
原帖由 堅大支 於 2015-5-16 09:10 AM 發表 查看引用來源

唔知係見識小定哄我,不過大細夠用就夠!我最有信心係我既技巧!ex同現任 ,係初識我都講過同一番說話!話自己好難差高潮
,但之後俾我搵到位就真係會潮吹(不過要用手先做到潮吹!見佢潮吹先再狂插係我必殺技)成俾 ...
祝佢幸福開心好過啦…

女僕黑絲裝 先行圖
你既回復係我發圖既動力

引用:
原帖由 堅大支 於 2015-5-16 08:27 AM 發表 查看引用來源

佢話d青筋好正!佢之前無試過用口所以無特別留意!係唯獨見到我咁多青筯!女女接近C差小小

叫她下次用俐尖奶九筋及用口唇磨九筋。你的反應會不同,記著出報告。

師兄好勁呀!

她到達淫係級別?

師兄同我比,簡直你係小弟弟!

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-5-16 10:00 AM 發表 查看引用來源
她到達淫係級別?

久經調教,十項全能

引用:
原帖由 堅大支 於 2015-5-16 09:10 AM 發表 查看引用來源

唔知係見識小定哄我,不過大細夠用就夠!我最有信心係我既技巧!ex同現任 ,係初識我都講過同一番說話!話自己好難差高潮,但之後俾我搵到位就真係會潮吹(不過要用手先做到潮吹!見佢潮吹先再狂插係我必殺技)成俾 ...
用手我未試過⋯反而插插下噴水就試過
其實呢個size真係夠做有餘
我反而佩服你可以溝到ig女神
我玩ig都係睇下就算了
人地咁多兵幾時先到我⋯⋯⋯⋯

前往最後回覆