上一頁下一頁
發新話題

一切由wechat開始 ...斷斷續續三年既sp關係

收藏  |  訂閱
549  50.9k

引用:
原帖由 christinayan 於 2015-4-21 08:37 PM 發表 查看引用來源

我諗未必知

如果佢有一日再搵妳,妳會點?

雖然不甜,但都支持:smile_27: :smile_27: 你明顯已沉船

引用:
原帖由 holland1988 於 2015-4-22 03:00 PM 發表 查看引用來源

如果佢有一日再搵妳,妳會點?
咁我會出既..睇下自己嗰時有冇家庭

引用:
原帖由 nathancc 於 2015-4-22 11:18 PM 發表 查看引用來源
雖然不甜,但都支持:smile_27: :smile_27: 你明顯已沉船
其實一半半啦..不過我個人本身都好理性..

引用:
原帖由 kc0830 於 2015-4-22 12:02 AM 發表 查看引用來源

仲要唔差 TIM 堅羨慕 食家黎 ?
佢系丫..其實佢好雜食..所以咩類型既囡囡都有..有啲都好令下..有啲就好普通

引用:
原帖由 degree06 於 2015-4-22 12:14 AM 發表 查看引用來源
唔話佢知?可能佢會和妳一齊呢:smile_14:
我個人認為依個可能性好低..始終佢太貪玩..依個世界太多誘惑..就算真系同到佢一齊..都唔會放心

引用:
原帖由 lonely30 於 2015-4-21 09:00 PM 發表 查看引用來源
睇到我眼濕濕…你好衰,講得咁細膩

我都系將所有嘢原原本本咁打翻出尼..多謝你

引用:
原帖由 迷網的城市人 於 2015-4-22 12:16 AM 發表 查看引用來源
通常呢類男人都係特別多女仔鍾意:smile_30::smile_30::smile_30:
Um..佢同我講話嗰啲女仔好多都系做過一次之後就block..或者都系純粹為sex

引用:
原帖由 christinayan 於 2015-4-24 06:52 PM 發表 查看引用來源

我個人認為依個可能性好低..始終佢太貪玩..依個世界太多誘惑..就算真系同到佢一齊..都唔會放心

咁搵會可以令自己放心既人啦:smile_40:

引用:
原帖由 christinayan 於 2015-4-24 06:55 PM 發表 查看引用來源

Um..佢同我講話嗰啲女仔好多都系做過一次之後就block..或者都系純粹為sex

或多或少都冧佢㗎:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆