轉場

收藏  |  訂閱
30  6.1k

引用:
原帖由 otistou 於 2015-5-16 05:05 AM 發表 查看引用來源
好後生咁
🙈人生拍過三次拖都係
三個女朋友都係20歲樓下

引用:
原帖由 堅大支 於 2015-5-15 01:04 PM 發表 查看引用來源
附圖一張
正唔正先?
正!支持下,繼續出啦!

DEL

講開後生,講句唔跟故事既題外話
我女朋友經由純情學生妹調教成咩都肯同我玩
而且非常主動日日要,我自己都唔知堅持到幾耐
我怕我遲d會力不從心

J圖發放,真心問!因為我徐左a片從來未見過其他男人下面
我女友讚我真係好大,我想絲打巴大俾小小客觀意見,我始終覺得女朋友可能想哄我先讚我!

引用:
原帖由 堅大支 於 2015-5-16 05:42 AM 發表 查看引用來源
講開後生,講句唔跟故事既題外話
我女朋友經由純情學生妹調教成咩都肯同我玩
而且非常主動日日要,我自己都唔知堅持到幾耐
我怕我遲d會力不從心

J圖發放,真心問!因為我徐左a片從來未見過其他男人下面
我女友 ...
睇落你同我長度粗度差五多

引用:
原帖由 1six8 於 2015-5-16 06:12 AM 發表 查看引用來源

睇落你同我長度粗度差五多

其實我都覺得自己係一般size 同av果d差唔多
不過唔只一個女朋友話大!我先想搵人問下
我真度過一次有15.5cm 扯得最勁果時!同埋我有好多青根 !我想問你地有冇架

條J青筋盡現不是每位男仕都有。你條女估計好愛條J??
外露女有34c??

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-5-16 08:15 AM 發表 查看引用來源
條J青筋盡現不是每位男仕都有。你條女估計好愛條J??
外露女有34c??

佢話d青筋好正!佢之前無試過用口所以無特別留意!係唯獨見到我咁多青筯!女女接近C差小小

Pm我既各位,其實好想私人整幾張俾你!奈何ac新掉回覆唔到

臨訓打多篇 上回講到
我識左現任,咁我當初就同fd講!俾條女ig佢地睇!佢地個個叫我咪ff! 咁我唔信,事關我同我女人都幾好傾!一直傾傾傾都無見面!傾出感情黎!我地竟然未見過面就決定一齊!咁我當然無所謂!我一心諗住食佢!神交左兩星期!小弟就忍唔住,其實我性慾真係好勁,番工成日扯旗扯到出晒名!咁我就約佢出黎!老實講性慾旺盛既我,餓左成兩個月!重要一直同依個美食傾左咁耐,出到黎見到真係好想立即大戰三百回合!咁正式見面就膽粗粗直接拖佢手!見佢俾我拖姐係唔彈我鐘,我就打鐡襯熱,黎個擁抱濕吻!果一刻機乎想取消原本拍拖行程,直接上我屋企爆一爆!但我無我忍住!成日行程我都攬住腰,扯足成日扯到真係有d旦痛!食完晚飯!就到戲肉⋯⋯⋯

資料補充!我岩識佢無耐!最先問既就係佢住邊!食用方便相當重要!因為我覺得食完一定要送女方番屋企!如果住太遠真係唔係好掂!

引用:
原帖由 堅大支 於 2015-5-16 08:27 AM 發表 查看引用來源

佢話d青筋好正!佢之前無試過用口所以無特別留意!係唯獨見到我咁多青筯!女女接近C差小小

睇完⋯我諗⋯係你女友見識少
我諗我長度同你差不多
但應該粗過你
我碌野都係扯晒青筋的

講返ig識女,真係得既咩?
你係係相公開同佢調情定pm佢?

前往最後回覆