上一頁下一頁
發新話題

一切由wechat開始 ...斷斷續續三年既sp關係

收藏  |  訂閱
549  50.7k

佢真系好多囡囡 ...本身識佢嗰時都知佢唔少架啦。後尾識得佢耐咗  佢就直程會同我講埋最近食咗咩囡..俾埋相丫IG我睇。不過佢嗰啲多數都系好短期   初頭我睇到佢wechat真系嚇親 佢仲要有幾個account。佢床上技巧算一般 但系外型真系幾吸引 所以咁多囡囡都唔出奇既

引用:
原帖由 christinayan 於 2015-4-17 09:06 PM 發表 查看引用來源
佢真系好多囡囡 ...本身識佢嗰時都知佢唔少架啦。後尾識得佢耐咗  佢就直程會同我講埋最近食咗咩囡..俾埋相丫IG我睇。不過佢嗰啲多數都系好短期   初頭我睇到佢wechat真系嚇親 佢仲要 ...
妳知道會唔會唔開心呀 ??小心沉船喎...以前係度識到個師兄..又係夜生活多...差唔多晚晚兩,三點...有時就天光打電話比我....根本飲醉.....:fst_007:

Support!

沖完涼 我地就瞓咗系床度 我come住張被。之後佢就開始lam我耳仔錫我條頸同埋用手指整我下面  我就開始有啲high high地有少少濕 佢就整開我對腳 想lam我下面。我就即時推開佢話唔好啦 因為本身我對男仔lam我下面依樣嘢都幾抗拒。之後我就錫翻佢條頸 細細力咁樣對住佢耳仔吹氣。佢耳仔好敏感 所以我一吹氣 佢已經細細聲咁呻淫。跟住我就飲咗啖烏龍茶  然後開始幫佢含。佢個樣真系好enjoy。其實我一早買咗支冰凍既烏龍茶上去 就系想幫佢含嗰時佢會舒服啲。之後我幫佢戴condom  佢成日都話自己系唔識戴condom 因為從來都系啲女仔幫佢戴。

引用:
原帖由 christinayan 於 2015-4-17 09:01 PM 發表 查看引用來源
之後我地上到房   我就坐咗系張梳化度 。佢就埋尼拉我去沖涼。我除哂衫 冇著高跟鞋 企系佢隔離 望住塊鏡 真系覺得自己好細粒...之前入到去洗手間 佢較好哂水 就開始幫我沖  我就幫佢查簡液  一路越查越落  一路 ...
support!!!
期待更新!!!

引用:
原帖由 christinayan 於 2015-4-17 09:06 PM 發表 查看引用來源
佢真系好多囡囡 ...本身識佢嗰時都知佢唔少架啦。後尾識得佢耐咗  佢就直程會同我講埋最近食咗咩囡..俾埋相丫IG我睇。不過佢嗰啲多數都系好短期   初頭我睇到佢wechat真系嚇親 佢仲要 ...
繼續睇緊 ... 俾心機慢慢寫落去 ~ :smile_o12:

Um..初初識佢嗰時 知道佢咁 都有啲唔開心既。但而加都成三年 都冇咩架啦  可能個心態都調節咗。沉唔沉船 我諗一半半啦。但對佢都超越咗感情

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 christinayan 於 2015-4-17 08:54 PM 發表 查看引用來源
佢唔系人夫  只不過個人都比較playboy  加上佢系做生意既 始終俾人見到唔系太好

咁你係單身?

引用:
原帖由 christinayan 於 17-4-2015 21:19 發表 查看引用來源
沖完涼 我地就瞓咗系床度 我come住張被。之後佢就開始lam我耳仔錫我條頸同埋用手指整我下面  我就開始有啲high high地有少少濕 佢就整開我對腳 想lam我下面。我就即時推開佢話唔好啦 因為本身我對 ...
齋冰無火邊好玩嫁?xp

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆