上一頁下一頁
發新話題

曖...昧...過...後...! 目錄#1 全卷完 (更新01/05: #857, #858)

收藏  |  訂閱
891  197.4k

support:smile_o12:

引用:
原帖由 legendary77 於 2015-4-2 02:09 PM 發表 查看引用來源
十卜。多D對話仲有感觉!
係呀, 其實我見引人入性比較多"埋牙戰", 所以, 我突登唔咁早寫"性場面"~!:smile_13:我想寫多D男與女嘅互相調情, 一番挑逗, 有智試探, 至於最後有無下文, 就要睇兩方溝通成點了~!

唔講咁多, 費時露餡, hahaha~!!:smile_44::smile_40:

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-2 03:59 PM 發表 查看引用來源
係呀, 其實我見引人入性比較多"埋牙戰", 所以, 我突登唔咁早寫"性場面"~!:smile_13:我想寫多D男與女嘅互相調情, 一番挑逗, 有智試探, 至於最後有無下文, 就要睇兩方溝通成點了~!

唔講咁多, 費時露餡, hahah ...
引死人咩^_^
其實我都幾中意調情架,大家互相挑逗下都好開心的

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-2 03:59 PM 發表 查看引用來源

唔講咁多, 費時露餡, hahah ...
咁先好睇

好有感覺~ 好好睇!!!
快d update!!

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-4-2 04:04 PM 發表 查看引用來源
引死人咩^_^
其實我都幾中意調情架,大家互相挑逗下都好開心的
我鍾意調情嘅即時反應, 即係過程~行一步, 真係命運交喺自己手, 行錯做少講快答慢, 真係...好大分別~!
講真, 如果女仔出到去, 見紅...唔通唔調咩? 最多幾日後返到HK 先再隻揪囉.....~!

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-4-2 02:51 PM 發表 查看引用來源
空姐身材苗條,談吐得體,動作舉止瀟灑,識食嘅男人必定要食。
不過話時話,我冷眼旁觀,近幾年CX空姐質素好似跌咗好多。勝在同聲同氣,有feel啲。
http://n2.hk/d/images/r10/mobile.j ...
近年 hkairline 好咗~!

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-4-2 03:19 PM 發表 查看引用來源
有驚喜,夠好玩
如果個男仔俾女仔食住, 真係吊癮吊到上腦, 個男仔都會照忍落去~唔會有半點埋怨!!
我見過~!, hahaha

引用:
原帖由 msnkk 於 2015-4-2 03:22 PM 發表 查看引用來源
空姐真係好多男人都鍾意架:smile_o12:
一黎, 空姐比較有時間嘛...
二黎, 有人真係有空姐緣架~!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆