上一頁下一頁
發新話題

我與Mr. I 的回憶錄 ⋯

收藏  |  訂閱
60  9.2k

我與Mr. I 的回憶錄 ⋯

[color=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]講起上泥我地係3月20號相識,吳覺吳覺都個幾月了~~日日都會係wechet 傾計,開始時都會斷斷續續傾下咸野,再傾下d無聊野,我又同你申下公司d野咁⋯ 返工既時間因為有你陪住所以快過好多
[color=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]記得有一次坐緊叮叮出去銀行個時收到你張閃卡⋯個次係第一次收到人地既j相~嚇得我手都震晒⋯我隔離又有人所以我勁尷尬···[color=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]有一次臨放工吳想返屋企於是好大膽咁提出去你鋪頭搵你,亦因為你係開串燒店,咁你就叫我泥試下你既手勢。個次係我地第一次見面~ 覺得你笑得怕怕羞羞咁,笑起上泥又有個小酒窩⋯ 我個心都開始融化:)[color=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]咁個日當然冇下文啦⋯ 大家都好怕羞!之後keep住日日都同我傾計,你收鋪收咁夜但第二朝係我返工時都會同我傾計~ 真係好窩心!                  [color=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]             待續⋯

回覆 1# 的帖子

直到禽日返工我地傾傾下咸野傾到我好想要,傾到連我妹妹都濕晒,於是我走左入廁所send 左幾張妹妹相佢睇,比佢睇下我有幾濕~攪到佢興烚烚⋯ 仲話今日要入泥炮製我! 本身都諗住係講下⋯  因為星期六不嬲老公都會係屋企,點知禽日老公臨收工同我講佢今日要返公司做野⋯⋯timing 岩晒,於是同左怕羞仔講呢件事同約左佢今朝入泥搵我食早餐。 今朝等我老公出左門口之後我就起身沖涼化妝,仲著左條短裙仔引下佢⋯食完早餐佢就話要參觀我屋企~~~

等緊下聞!

大波?

回覆 2# 的帖子

上到我屋企佢都真係好似去睇樓咁,好細心咁睇~ 又話個廳好大,有兩個房好正,個衣櫃又好大好正呀咁⋯⋯⋯我終於忍吳住笑住問佢要吳要落訂~因為就算係租床位都好緊張~
其實我個時覺得有少少尷尬的,吳知點樣開始下一步⋯⋯咁我就再介紹下個衣櫃,話比佢知一邊可掛褸,一邊就放接既衫,另一邊又有個層架⋯⋯ 其實我都覺得好白痴,一個咁普通既衣櫃我都講到咁多用途⋯⋯ 就係我講講下途中,怕羞仔坐係床邊用腳撩左我去佢前面,對望左一陣我地就開始車起上泥⋯  車左陣我就琴左上去佢身上面再推低佢訓落床繼續錫⋯ 佢個咀好軟,錫得我好舒服⋯⋯⋯

待續⋯⋯

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-5-16 02:24 PM 發表 查看引用來源
上到我屋企佢都真係好似去睇樓咁,好細心咁睇~ 又話個廳好大,有兩個房好正,個衣櫃又好大好正呀咁⋯⋯⋯我終於忍吳住笑住問佢要吳要落訂~因為就算係租床位都好緊張~
其實我個時覺得有少少尷尬的 ...
嘩,唔怕老公返左黎

支持下先

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2015-5-16 02:29 PM 發表 查看引用來源

嘩,唔怕老公返左黎
就係知佢冇咁快返⋯個感覺好刺激!!

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-5-16 02:51 PM 發表 查看引用來源

就係知佢冇咁快返⋯個感覺好刺激!!
下次老公訓咗再叫佢上嚟玩,應該仲刺激!

偷偷摸摸感覺係幾刺激

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆