上一頁下一頁
發新話題

..

收藏  |  訂閱
2.3k  185.2k

引用:
原帖由 green_teabb 於 2015-3-1 04:47 PM 發表 查看引用來源

但出面d男人唔係咁諗

我問過要平胸幼腳都唔要大波:smile_o08:
但著黑絲的話當然要隻腳有D肉場先靚:smile_40:唔係好怪又核凸

引用:
原帖由 green_teabb 於 2015-3-1 04:47 PM 發表 查看引用來源

但出面d男人唔係咁諗

我問過要平胸幼腳都唔要大波:smile_o08:
我要大波就夠啦,其實嘅都冇所謂,肥肥地反而仲好攬

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 mmkit2000 於 2015-3-1 04:44 PM 發表 查看引用來源

師姐, 係戲院有無吮爆過人? hehe
無喎:smile_14:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-1 04:49 PM 發表 查看引用來源

果D少數民族黎架屌啦媽 !我話你知咩野叫做腳啦

http://www.life.com.tw/?app=view&no=237453
真人仲正

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1962678_910916928959822_51211 ...
呢d可能正既
但我係成條腿都好有肉:smile_42:

引用:
原帖由 偽xyz 於 2015-3-1 04:49 PM 發表 查看引用來源

但著黑絲的話當然要隻腳有D肉場先靚:smile_40:唔係好怪又核凸
口裡說不但身體很誠實

引用:
原帖由 green_teabb 於 2015-3-1 05:07 PM 發表 查看引用來源

呢d可能正既

引用:
原帖由 green_teabb 於 2015-3-1 05:07 PM 發表 查看引用來源

呢d可能正既
平均咪得啦…5好下粗上瘦…就得啦…

引用:

呢d可能正既
:smile_03: 同你講啦, 唔食過肥妹, 係唔知肥妹有咩好

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-1 05:09 PM 發表 查看引用來源

平均咪得啦…5好下粗上瘦…就得啦…

唉 認命

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆