上一頁下一頁
發新話題

..

收藏  |  訂閱
2.3k  184.8k

男仔都可以咁瘦 羨慕

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2015-2-26 03:01 PM 發表 查看引用來源

176cm, 55kg, BMI得17.8,已經underweight了
甘又點呢?  標準身材但唔合眼緣

引用:
原帖由 kuikui1234 於 2015-2-26 02:56 PM 發表 查看引用來源

咁我又無瘦到用骨咁勁 高高廋廋咁囉
唔好介意我講,但如果你想著衫好睇少少嘅,我建議你upper body加番少少muscle,少少夠了
當然如果你份工唔洗著suit/shirt嘅話,咁個問題又唔會咁明顯嘅

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-2-26 15:04 發表 查看引用來源
男仔都可以咁瘦 羨慕

你都可以去操下

hahahaaaaa  咁碌嘢都長得幾好架:smile_o05:
引用:
原帖由 leisiu 於 2015-2-26 02:50 PM 發表 查看引用來源

唔係最緊要碌野有營養咩 :smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2015-2-26 03:01 PM 發表 查看引用來源

176cm, 55kg, BMI得17.8,已經underweight了
純好奇 你係師兄定師姐?

引用:
原帖由 Hellboy33 於 2015-2-26 03:07 PM 發表 查看引用來源
hahahaaaaa  咁碌嘢都長得幾好架:smile_o05:

又唔係香蕉甘彎甘粗, 收埋啦

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-2-26 03:04 PM 發表 查看引用來源
男仔都可以咁瘦 羨慕

大隻仔無緣

引用:
原帖由 leisiu 於 2015-2-26 03:05 PM 發表 查看引用來源

甘又點呢?  標準身材但唔合眼緣
身高體重係為自己,係對自己嘅體態同健康有要求
我個人唔認為有需要為合眼緣而迫自己改,況且合眼緣還不如性格吸引

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2015-2-26 03:05 PM 發表 查看引用來源

唔好介意我講,但如果你想著衫好睇少少嘅,我建議你upper body加番少少muscle,少少夠了
當然如果你份工唔洗著suit/shirt嘅話,咁個問題又唔會咁明顯嘅
我平日著裇衫多架咋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆