上一頁下一頁
發新話題

越黎越正o既人妻

收藏  |  訂閱
103  52.4k

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2015-5-16 02:37 AM 發表 查看引用來源

:smile_o10:不過濕呢樣野佢好飄忽, 試過用手搞下佢滴到落手爭, 坐住sofa搞佢o係上面搞完坐個位全部濕哂,

又試過搞左好耐都唔濕, 但佢又想要, 夾硬坐落黎入o個下差d痛死我,:smile_o16:
咁奇怪,想要時反而乾,係唔係c兄無剪指甲用手搞佢搞痛左所以唔濕丫~ 不過咁乾都要壓入去……男人最痛丫,辛苦你了。

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2015-5-16 02:47 AM 發表 查看引用來源

佢係好投入, 佢話同我做好有feel, 最好笑係最初佢唔多鐘意我, 仲同fd講無可能同我一齊:smile_o01:
嘻嘻,尼個世界邊有絕對架~ 當初我究覺得自己唔會係人妻啦~

引用:
原帖由 紅豆雪 於 2015-5-16 04:28 PM 發表 查看引用來源

咁奇怪,想要時反而乾,係唔係c兄無剪指甲用手搞佢搞痛左所以唔濕丫~ 不過咁乾都要壓入去……男人最痛丫,辛苦你了。

我都唔清楚, 我記得o個陣唔濕之後佢就騎住我錫, 隔住左我諗住佢ready先想入,
點知痛到標眼水哇左下, 佢仲笑:smile_o03:

回覆 1# 的帖子

各盡所能,各取所需

人妻唔識擔,
她家中條佬是廢物!

Ching 可以搵到咁正嘅人妻真係令人羨慕
畀啲時間去開發吓應該重可以玩好多嘢

引用:
原帖由 flashbee 於 2015-5-16 07:02 PM 發表 查看引用來源
人妻唔識擔,
她家中條佬是廢物!
咁講又唔係幾好

引用:
原帖由 nin9sec 於 2015-5-16 07:15 PM 發表 查看引用來源
Ching 可以搵到咁正嘅人妻真係令人羨慕
畀啲時間去開發吓應該重可以玩好多嘢
我間中睇下引版其他ching d野, 睇下有無野可以參考黎玩下,:smile_o01:

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2015-5-16 05:33 PM 發表 查看引用來源

我都唔清楚, 我記得o個陣唔濕之後佢就騎住我錫, 隔住左我諗住佢ready先想入,
點知痛到標眼水哇左下, 佢仲笑:smile_o03:
你痛到標眼水佢仲笑呀,嘩哈哈~ 咁多幾好丫,你地幾有情趣,痛都值丫c兄,hahahaha

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2015-5-17 02:56 AM 發表 查看引用來源

我間中睇下引版其他ching d野, 睇下有無野可以參考黎玩下,:smile_o01:
其實佢接受到著住燈 / 有陽光嘅情況吓做未??
不過可以慢慢唻
先要佢懂得接受 & 感受自己嘅身體
再進改變佢對性嘅睇法~
至於口交嘅技巧可以試吓叫佢邊睇AV 邊啜雪條 / 腸仔跟住唻練
練得好CHING 又可以享受多樣嘢~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆