上一頁下一頁
發新話題

越黎越正o既人妻

收藏  |  訂閱
103  52.4k

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2015-5-15 01:27 AM 發表 查看引用來源

有d易有d難, 呢個都識得好轉接, 不過呢d唔講得
請師兄指点指点👍

下?指點d乜?

識人妻技巧

引用:
原帖由 BFJJ 於 2015-5-15 07:04 PM 發表 查看引用來源
識人妻技巧

無技巧, 吹得下水, timing 岩就乜都得

同意

前排有日星期6朝早得閒, 佢又得閒, 但大家屋企都唔方便,

我地日頭都好少出街, 真正o既唔見得光,

佢就提議上深圳行下, 我問佢: 行下?有乜好行?

佢: 行下食下野, 攰就搵地方休息

明白, 我一定攰~

過到去就搭地鐵去左東門度食野行下,

本身真係想搵d野做下, 但真係唔多熟路, 我就話不如搵地方休息下,

佢話我咁快攰, 我話快唔快攰你一陣咪知:smile_o01:

佢笑左下我地就去搵左間酒店休息番幾個鐘,

一入到房我已經急不及待攬住佢同佢車,

車左陣佢已經話想要, 我摸摸佢下面已經濕哂, 但我咩都未做wo?

我繼續錫佢波波, 用手玩下佢妹妹, 一伸手指入去佢成個人硬哂,

搞左陣佢話要, 就女上坐左落黎, 佢咁趕我就訓住唔郁做下大爺先,

騎左陣佢轉mou玩女上, 佢勁high, 我有d驚驚地, 見佢彈到離哂jer,

一陣坐唔arm位我唔想上頭版:smile_o04:

我就起身坐住俾佢坐我, 跟住就俾佢坐爆左,

同佢入去沖個涼, 沖完出黎抖左陣,

佢捐入被又開始練習口交, 我就o係另一邊對付佢妹妹,

佢吹左陣我就放棄, 擺佢對腳上膊就插,

再叫佢另轉身推佢, 最後佢轉番正面我攬住佢最後衝刺,

我地大家都好舒服攬住抖左陣, 呢樣係爆房好過o係屋企,

屋企出完野一定要清理左先, 唔係就準備洗床單:smile_o16:

抖左陣已經5點, 沖多次涼就一齊番香港交人

恭喜師兄食好野

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2015-5-16 12:00 AM 發表 查看引用來源
前排有日星期6朝早得閒, 佢又得閒, 但大家屋企都唔方便,

我地日頭都好少出街, 真正o既唔見得光,

佢就提議上深圳行下, 我問佢: 行下?有乜好行?

佢: 行下食下野, 攰就搵地方休息

明白, 我一定ă ...
支持c兄。今次咁快放係啦,俾佢練習吹多陣嘛。不過睇你和人妻,都有好多野玩,都好正丫。係呢~你知唔知點解你咩都無做過佢就濕……除左人妻想要之外,佢其實因為對你投入,所以你抱佢錫佢車佢,就已經會濕架啦~ 所以你有個對你投入嘅好人妻呢!

引用:
原帖由 紅豆雪 於 2015-5-16 02:27 AM 發表 查看引用來源

支持c兄。今次咁快放係啦,俾佢練習吹多陣嘛。不過睇你和人妻,都有好多野玩,都好正丫。係呢~你知唔知點解你咩都無做過佢就濕……除左人妻想要之外,佢其實因為對你投入,所以你抱佢錫佢車佢,就已經會濕架啦~ ...
:smile_o10:不過濕呢樣野佢好飄忽, 試過用手搞下佢滴到落手爭, 坐住sofa搞佢o係上面搞完坐個位全部濕哂,

又試過搞左好耐都唔濕, 但佢又想要, 夾硬坐落黎入o個下差d痛死我,:smile_o16:

引用:
原帖由 紅豆雪 於 2015-5-16 02:27 AM 發表 查看引用來源

支持c兄。今次咁快放係啦,俾佢練習吹多陣嘛。不過睇你和人妻,都有好多野玩,都好正丫。係呢~你知唔知點解你咩都無做過佢就濕……除左人妻想要之外,佢其實因為對你投入,所以你抱佢錫佢車佢,就已經會濕架啦~ ...
佢係好投入, 佢話同我做好有feel, 最好笑係最初佢唔多鐘意我, 仲同fd講無可能同我一齊:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆