上一頁下一頁
發新話題

女教師的走光經歷

收藏  |  訂閱
771  177.7k

引用:
原帖由 笨Q造馬皇 於 2015-4-24 05:01 PM 發表 查看引用來源

都唔止好奇~
係性慾旺盛
見miss走光面紅紅
加多兩句抽下水
D 人想整喊我啫

應該係你著得靚同好睇. 有啲女仔都鐘意睇女仔. 但吾代表佢地性取同有問題. 詳情就真係吾知點解. 你係女仔,你應該比較明白女仔心態

引用:
原帖由 Newt_Franklyn 於 2015-4-30 09:12 PM 發表 查看引用來源
兒時幻想呀

幻想 d 咩呀?

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-4-30 09:13 PM 發表 查看引用來源

D 人想整喊我啫
點解要整喊你?整喊女仔有咩好玩. 時下年青人想法真奇怪

引用:
原帖由 1347 於 2015-4-30 09:16 PM 發表 查看引用來源
應該係你著得靚同好睇. 有啲女仔都鐘意睇女仔. 但吾代表佢地性取同有問題. 詳情就真係吾知點解. 你係女仔,你應該比較明白女仔心態

我通常唔會刻意睇女仔,即使意外地見到走光/暴露,都不以為然,我諗大部份女仔都係甘;只有小部份會鍾意睇返女仔,有時可能係欣賞或者可能真係同性戀,我讀書時遇過一個甘樣既同學

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-4-30 09:30 PM 發表 查看引用來源

我通常唔會刻意睇女仔,即使意外地見到走光/暴露,都不以為然,我諗大部份女仔都係甘;只有小部份會鍾意睇返女仔,有時可能係欣賞或者可能真係同性戀,我讀書時遇過一個甘樣既同學
biosexual 都有可能

引用:
原帖由 1347 於 2015-4-30 09:19 PM 發表 查看引用來源

點解要整喊你?整喊女仔有咩好玩. 時下年青人想法真奇怪

好多人有著征服人既快感,尤其想整喊一些大過佢或者條件好過佢既人

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-4-30 09:37 PM 發表 查看引用來源

好多人有著征服人既快感,尤其想整喊一些大過佢或者條件好過佢既人
有以弱勝強的快感

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-4-30 09:37 PM 發表 查看引用來源

其實呢啲係自卑心態. 以整喊人以令自己感覺良好. 自己內心其實係好弱小. 有自信嘅人從來都吾使踏底人從而顯得自己比人強.

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-4-30 09:07 PM 發表 查看引用來源
發覺好多人都對老師有幻想,唔一定係男仔,好似今日上堂,有個坐前面既女生,個樣好平凡既,唔知點解不停甘注視住我下面(條腿同條裙),真係唔知咩心態!
可能個女生欣賞老師著得好睇,其實老師應該開心先係,唔需要介懷,妳有冇試過被大班學生約出街玩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆