上一頁下一頁
發新話題

女教師的走光經歷

收藏  |  訂閱
771  177.8k

唉,睇完呢啲post,就諗返十年前中學生啲生活,啲老師真係好鬼正!可惜咁大個仔都無緣同老師做返次

引用:
原帖由 笨Q造馬皇 於 2015-4-12 01:01 PM 發表 查看引用來源

三姑六婆? 佢地係咁架啦
為人師表唔可以有性慾著靚靚咩?
其實佢地先最想要男人, 但又要扮道德,
三姑六婆反而無講我,當時我阿媽都係度,話陰公 lo 女 ..... 咩都俾人睇晒嘞
講我個 d 係年輕男士

引用:
原帖由 笨Q造馬皇 於 2015-4-12 01:02 PM 發表 查看引用來源

真係唔知家下細路係點, 唔係改下miss花名?
姣miss 咁叫你?
梗係唔係甘簡單啦,可以好冒犯

老師真係好忙好辛苦,做到好疲勞,又失眠。

洗唔洗同你訓啊

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-4-18 08:11 AM 發表 查看引用來源
咁早上黎 又要番學校?

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-4-18 08:11 AM 發表 查看引用來源
臨訓前半小時比自己個腦靜下先, 不要令自己太辛苦,有時間就望下綠色植物,食些堅果同芝士,飲下奶都對入睡有幫助

會有快感嗎?

引用:
工作壓力大?今朝星期六要返學校補課嗎?

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2015-3-6 10:06 PM 發表 查看引用來源
睇到樓主個帖,令我諗返起我讀中學個中文老師。我中學讀男校,不過呢個中文 Miss 就好靚好好身材,我地成班男同學上堂都鴿實佢。。。。

我想起以前讀中學時又係男校, 中史科個Miss又靚, 隻腳又長, 線條仲好好,

有次佢著條裙, 裙腳大概離膝頭吋多D, 仲加埋超誘惑嘅黑絲襪,

佢係黑板寫 notes 時, 寫到黑板低位時要曲腳彎身就,

個姿勢真係睇到流鼻血!!!

係寫到黑板高位時又要掂高隻腳及不自覺咁將個身傾前咗些少,

佢另一隻手揸個本書嘅書角就意外咁掀起咗條裙邊些少,

因為佢條裙係鬆鬆地身, 所以Miss冇發覺,

再加埋佢條裙質地又係軟身, 妳可以幻想吓條裙貼住個屁股,

成個屁股嘅線條現出嚟, 再加對黑絲長腿因掂高腳, 小腿嘅肌肉特別惑人,

我地成班靜晒, 冇人出聲 個個真係睇到眼都凸埋, 但之後有條廢9,

佢之前令轉頭同後面吹水, 之後令番前面見到,

竟然大叫咗一聲出嚟, Miss即時知發生嘜事,

結果成班放學要被訓話!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆