上一頁下一頁
發新話題

女教師的走光經歷

收藏  |  訂閱
771  177.8k

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-4-11 10:27 PM 發表 查看引用來源

唔玩啦,費事有人不滿
上黎都係吹下水je, 無謂咁小事動氣

玩唔玩其實無乜所謂,最重要是互相尊重,得閒吹吓水,亦好開心。

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-4-11 08:08 AM 發表 查看引用來源

幻想成班學生圍住我,十幾人一齊用手拿高我條裙,然後綁住我,我無得郁,俾佢地摸胸/摸妹妹
咁似D日劇

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-3-23 10:39 PM 發表 查看引用來源

如果 miss 做錯呢? miss 被學生罰,拿高條裙被學生打 pat pat???

係咪咁打?
https://www.youtube.com/watch?v=o7F_oMhluHQ&ab_channel=ssxt2007

引用:
原帖由 笨Q造馬皇 於 2015-4-12 10:09 AM 發表 查看引用來源

係咪咁打?
https://www.youtube.com/watch?v=o7F_oMhluHQ&ab_channel=ssxt2007
好佩合miss

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-4-11 07:56 AM 發表 查看引用來源

我有次去飲宴著得幾靚,藍色短裙仔,點知俾個細路仔突然拿高我條裙!仲要甘岩裡面著左白色薄紗底底,真係俾人咩都睇晒,係連毛毛都現埋,被旁邊既人笑到死,仲要大聲講你先衰!
三姑六婆? 佢地係咁架啦
為人師表唔可以有性慾著靚靚咩?
其實佢地先最想要男人, 但又要扮道德,

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-4-11 07:59 AM 發表 查看引用來源

佢地講既都可以好嚇人
真係唔知家下細路係點, 唔係改下miss花名?
姣miss 咁叫你?

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-4-11 03:22 PM 發表 查看引用來源

形容得甘好既,哈哈
其實我都唔知自己係點,當眾大走光或者被人抽水時即場真係會喊,但有時自己一個人又會幻想,係米好矛盾呢?
唔矛盾
學術研究都話不少女性會有被強暴的性幻想
但又唔會真係想被強姦!

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-4-11 08:26 AM 發表 查看引用來源

甘又無,幻想過掉轉俾學生命令、責罰,幻想有班學生叫我 "miss 快點扒低係張枱度,拿高自己條裙去到最高,要打 pat pat 呀" ,我只好乖乖地照做,又帶有害羞既感覺,面都紅埋;跟住班學生不論男女排晒隊逐個 ...
有仇報仇! :smile_22:
咁鐘意係試卷打交叉

用miss支紅筆, 係miss pat pat度打返交叉, 寫咸濕野
寫到冇位寫, 就寫落大腿, 小腿裙都遮唔到的地方
等miss返屋企俾屋企人審!:smile_34:

miss 真可愛.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆