上一頁下一頁
發新話題

平凡OL又返嚟分享 5-15更新

收藏  |  訂閱
288  57.2k

鍾意露出多啲?
引用:
原帖由 OL-Ting 於 2015-5-15 04:14 PM 發表 查看引用來源

5知呢.

引用:
原帖由 OL-Ting 於 2015-5-15 03:15 PM 發表 查看引用來源
~小分享~

其實女人同男人一樣都會睇AV黎自慰
只係有D男人都係會好驚訝:smile_39:
我自己睇開 OL,人妻,教師(有時睇女女)...因為比較易代入
我鐘意睇 JULIA,波多野..佢地真係好正:smile_47: :sm ...
識貨呀~

引用:
原帖由 OL-Ting 於 2015-5-15 03:15 PM 發表 查看引用來源
~小分享~

我自己睇開 OL,人妻,教師(有時睇女女)...因為比較易代入
我鐘意睇 JULIA,波多野..佢地真係好正:smile_47: :sm ...
JULIA,波多野..都 唔及 ting ting 正 :smile_o05:

ting ting 中2 睇  3仔 定 4仔? :smile_o01:

Ting姐識睇喎
我都係睇呢兩位
Julia樣靚身材正

你去開邊度跑?等我去撞下你先

引用:
原帖由 OL-Ting 於 2015-4-17 12:35 AM 發表 查看引用來源

4/17

露出經驗

呢個經驗只限夜晚
有一日夜晚
我睇到引版咁上下..自自然然個妹妹就流好多水...
一feel到佢好多水就好想diy..咁我就揸自己對波
但係都覺得好似未夠high..
於是 ...
師姐住邊度?你身材真係好吸引!

有咩新野分享?
引用:
原帖由 OL-Ting 於 2015-5-15 04:17 PM 發表 查看引用來源

嗯..

引用:
~小分享~

同好喎  JULIA 真係好大波  波多野就好靚

好悶..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆