也許錯過了你……才令我一世難忘!(更新P.3)

收藏  |  訂閱
35  5.3k

也許錯過了你……才令我一世難忘!(更新P.3)

其實,故事已經發生起好多年前,你令我一世難忘,令我價值觀完全改變……
遇到你之前,我所識的女友,都係屬於偏瘦,我總系覺得,女仔總系要瘦身材,弱不禁風會先令人有種想去保護的衝動!
但當我和你發生関系那晚之後,我先發覺輕肥妹完來系咁吸引!你一夜間,將我建立多年的價值觀一夜催毁!
欣,你知道我其實個答案系有,而且系好愛,十分愛……

愛是仇恨?
多年前,我和當時女友,阿玲拍緊拖……
玲:喂!今日我放假wow!我地去边牙?
不如去睇戲丫!有套feel 100%,聽frd講,幾好睇架!你又咁中意伊健!
玲:好牙!咁你一陣2点起旺角百老匯等……
阿玲爬上我身上,將我的JJ一吸一啜,而我就用雙手,張開她雙腿,用口又吸又奶她的窿窿時……我發現她的大脾內則有兩達咖喱雞,我忍5住問佢,点解你大脾會有咖喱雞?我好記得,她的反應先系嚇一嚇,停頓2秒,跟住話:未系頭先你起戲院,係咁摷人law。我應左佢一句,啊!跟住就不停不停咁奶佢塊閪,佢D水起我面前不斷不斷咁流,猛話好正牙!好high牙!但佢又知5知,我的眼淚在心中亦不斷不斷咁流!!而這時,我亦決定做埋我哋每次出街,每次的指定節目-爆房先算……

Wait update ;)

又多個爭食  :smile_o12:

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 03:08 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 03:08 PM 發表 查看引用來源
邊食得晒架

:smile_o04: 有幾多食幾多

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 03:51 PM 發表 查看引用來源
:smile_o04: 有幾多食幾多
知你食得啦~

:smile_o04:  得唔得都要搵架啦   :smile_o12:

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 04:02 PM 發表 查看引用來源
:smile_o04:  得唔得都要搵架啦   :smile_o12:
有個c姊岩你啵~

前往最後回覆