上一頁下一頁
發新話題

蜜會Y小姐最終章P1目錄; 青山走犯放閃@LISA@YAN@BOBO@小寧 @性女P141,142,143,144,159

收藏  |  訂閱
2.6k  75.1k

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-4-26 06:19 PM 發表 查看引用來源
終於俾我吹下吹下 吹左個一星級會員返黎:smile_34:
俾個叻叻你。。孤獨師兄。。。。

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-4-26 06:31 PM 發表 查看引用來源

俾個叻叻你。。孤獨師兄。。。。

今晚會繼續打埋去嗎?

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-4-26 03:02 PM 發表 查看引用來源

哈哈,無錯!因為,之前果個係錯愛。不值得我再留戀!
心情好反世未?

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-4-26 06:13 PM 發表 查看引用來源

筆師兄真係識食@@
大房460..細房300

我好久好久冇開房,你今午玩成點。大房是否有3-4小時,460元不贵,又安全。

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-4-26 06:04 PM 發表 查看引用來源

Yan姐,可否分埋俾我@@

大Yan姐,是否見者有份(餅咭)恭喜哂,真的人生滿希望

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-4-26 06:20 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻!我剩係識同人咁講架咋~~
自己就~~握緊拳頭
你已經叻左好多啦,冇俾太大壓力自己......:smile_o12:

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-4-26 06:45 PM 發表 查看引用來源

我同今日那個她太夾了...
我地共同感受係扑完嘢太爽了....飄飄下嘅感覺。
做愛最高嘅境界就係同自己鐘意嘅人做.....:smile_o05::smile_o05:
今晚問下佢願唔願意分享張小弟嘅拙作俾大家睇下....

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-4-26 07:18 PM 發表 查看引用來源

我同今日那個她太夾了...
我地共同感受係扑完嘢太爽了....飄飄下嘅感覺。
做愛最高嘅境界就係同自己鐘意嘅人做.....:smile_o05::smile_o05:
今晚問下佢願唔願意分享張小弟嘅拙作俾大家睇下....
:smile_o04:師兄有幾多個她?

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-4-26 07:48 PM 發表 查看引用來源
:smile_o04:師兄有幾多個她?
以前嘅A至Z可以數兩次到...
依家只有她一個......:smile_o05:

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-4-26 07:50 PM 發表 查看引用來源

以前嘅A至Z可以數兩次到...
依家只有她一個......:smile_o05:
我除左講恭喜之外,只能夠講佩服

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆