上一頁下一頁
發新話題

食36D肥妹仔 (更新P2#30,P7#96, p10#140)

收藏  |  訂閱
587  51.2k

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-26 05:14 PM 發表 查看引用來源

面肥先好睇靚D 瘦面係輸一班架 !
屌, 好過瘦啦 !

我女神係長髮, 唔矮 ! 唔細粒~
有前有後
見過2次都係著鬆身衫 ! 好有肉地, 波大! 少包面:smile_o05:
見過2次??唔熟??
點解只見過2次呀......
你LIKE山東婆?

引用:
原帖由 hannah_angel 於 2015-4-26 05:23 PM 發表 查看引用來源

見過2次??唔熟??
點解只見過2次呀......
你LIKE山東婆?
:smile_o16:  直頭唔識佢,  但係勁吸引我 !

只要肥大波我就LIKE架啦, 大前提要順眼

好悶呀~~~~~:smile_o13:

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-4-26 05:30 PM 發表 查看引用來源
好悶呀~~~~~:smile_o13:
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:   等星期一...又反工:smile_o03:

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-26 05:24 PM 發表 查看引用來源

:smile_o16:  直頭唔識佢,  但係勁吸引我 !

只要肥大波我就LIKE架啦, 大前提要順眼
但你知人地住邊?
"肥大波我就LIKE架啦"咁大把啦...我見附近好多C奶都係

引用:
原帖由 hannah_angel 於 2015-4-26 05:42 PM 發表 查看引用來源

但你知人地住邊?
"肥大波我就LIKE架啦"咁大把啦...我見附近好多C奶都係
:smile_o04:  買完個麵, 見佢反屋企呀 ! 所以知~

HAHA~ C 奶我又唔岩:smile_o11: 唔中意屌~老~母
但WTS區好少肥妹仔

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-26 05:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04:  買完個麵, 見佢反屋企呀 ! 所以知~

HAHA~ C 奶我又唔岩:smile_o11: 唔中意屌~老~母
但WTS區好少肥妹仔
我咪肥婆囉....大把....你LIKE皮膚黑定白先..唔白既肥妹你都得?

引用:
原帖由 hannah_angel 於 2015-4-26 05:50 PM 發表 查看引用來源

我咪肥婆囉....大把....你LIKE皮膚黑定白先..唔白既肥妹你都得?
你幾磅先 ~
唔好似黑人咁就得:smile_o04:

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-26 05:51 PM 發表 查看引用來源

你幾磅先 ~
唔好似黑人咁就得:smile_o04:
我好重><....16幾...
你女神係白定黑先...仲要高大...

引用:
原帖由 hannah_angel 於 2015-4-26 05:56 PM 發表 查看引用來源

我好重>
皮膚唔太記得啦~~   好有肉既大脾:smile_o05:  好撚豐滿的她

16幾磅~咁幾高先~~  :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆