上一頁下一頁
發新話題

有關sp的隨想

收藏  |  訂閱
348  28.8k

引用:
原帖由 好dd 於 2015-4-20 12:36 AM 發表 查看引用來源

認同。就係講得太多以後既事 。以為唔斷,點知都係假。所以我明日,唔使對d冇關係既人太好,白痴的。。。

但係如果控制到...就唔叫感情,沉一沉...痛一痛...醒一醒...其實仲痛...有時真係好想冇發生過...

其實好討厭男人為左令女人投入啲,加埋啲曖昧落段關係度...可惜係我無力抵抗...

抱歉...本身打左一大段野,不過因為廢事洩露太多自己秘密出黎,而刪除曬...

引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 19/4/2015 21:10 發表 查看引用來源

多謝你覺得我可以幫到你嘅心結
但最近 其實係今日 又發生左d事 一d兩年前應該斬開嘅事 令我嘅負面情緒又出返嚟
好擔心未開解到你之餘 又令到自己更down

hope you feel better after the weekend... life has to go on pal.

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-4-20 10:49 AM 發表 查看引用來源

但係如果控制到...就唔叫感情,沉一沉...痛一痛...醒一醒...其實仲痛...有時真係好想冇發生過...

其實好討厭男人為左令女人投入啲,加埋啲曖昧落段關係度...可惜係我無力抵抗...

抱歉...本身打 ...
女性都係感性動物,企得太開就沒有感覺,企得太埋就容易受傷,要諗清楚自己究竟想得到d 咩囉

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-4-20 10:49 AM 發表 查看引用來源

抱歉...本身打 ...
希望大家都搵到自己想要,又錫自己既人。
我呢段時間發覺係要先錫自己,對自己好,先會有人對你好,唔好一來就盲中中對人好呀。

想問問大家d野,就係sp之後,仲可以當冇事發生做返普通朋友嗎?會唔會咁大方呢?

引用:
原帖由 好dd 於 2015-4-21 03:48 AM 發表 查看引用來源
想問問大家d野,就係sp之後,仲可以當冇事發生做返普通朋友嗎?會唔會咁大方呢?

好易出返事...我曾經試過...不過唔知算唔算SP啦...由始至終我地都冇確認關係,嘈左...冇聯絡幾個月度卦...之後再約返出黎,第一次,冇事;第二次,都冇事;雖則比以前難約左,不過冇事發生,第三次因為避雨,出左少少事...第四次...出事...

之後...成件事又回到過去咁...

引用:
原帖由 好dd 於 2015-4-21 03:48 AM 發表 查看引用來源

咁要睇下結束既時候大家既心態係點喎!
如果係好黎好去既, 做返朋友, 我覺得OK丫。

引用:
原帖由 colourwolf1 於 2015-4-20 05:01 PM 發表 查看引用來源

hope you feel better after the weekend... life has to go on pal.
Thank so much! U too!

引用:

我ok㗎喎,當然,要有一段適應期啦。

冇錯,我真係有d唔知點面對佢去,佢同我講當冇事發生,由頭來過,其實有d hurt.
都日日都見,可以點呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆