上一頁下一頁
發新話題

有關sp的隨想

收藏  |  訂閱
348  28.7k

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2015-3-9 01:48 AM 發表 查看引用來源
有時越墮落越快樂...
越迷失越想揾SP/SL...
但係當落床後,個感覺是越空虛...
SP or SL有分別?

因為寂寞
所以先會找sp
當習慣以後
反而更失落

引用:
原帖由 Lady2015 於 2015-3-19 12:40 AM 發表 查看引用來源

其實自從同SL分開之後我痛咗好耐。之前每次再見到佢,我都好痛苦,好掛住佢,好想再同佢一齊。不過我知我地唔夾,但係我又好鍾意佢,想見佢。

為咗可以見佢,我唯有喺佢面前扮冇事,扮已經 ...
放底吧啦,纏住冇意思  辛苦係自己  痛一排就冇野

引用:
原帖由 nikeikit 於 2015-3-19 12:47 AM 發表 查看引用來源

C姐現在你感受正正同我依家一樣,但你好d可以經常見到佢,我想見都沒得見

其實如果唔見,可能反而可以更加快放底佢。
見一次,痛一次,仲辛苦。

引用:
原帖由 jadeee 於 2015-3-19 03:48 AM 發表 查看引用來源

放底吧啦,纏住冇意思  辛苦係自己  痛一排就冇野

努力放低中.... 只可以放低,但忘記唔到...

慢慢搵囉

心態上嘅轉變,某程度算係個人成熟咗,對自己嘅追求清楚咗,相對亦都睇淡咗離離合合,我覺得喺呢個時候除非出現震撼到生命嘅soulmate/真命天子,否則性同愛已經會變得模糊。。。

所以……如果較為感性既人,確認到自己每刻都清楚自己做緊乜,抽身到先好發展一段sp/sl既關係

無論每一段sp,sl,男女友,老公婆,既感情都係會隨住時間,激情感情變平淡至消逝,此終係事實,何必過分看重,過分認真傷心難過。明白過程,結果,睇化d,享受過程

引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 2015-3-9 01:26 AM 發表 查看引用來源
純粹一點隨想
想分享下有關最近對sp的感受

接近半年時間
沒有接觸到女性的胴體
以往的sp也因為找到了男朋友而再沒有發生關係
但我卻沒有之前般去認識其他女仔支持,c兄
要認識一個人要花時間和心機
可以說我突然失去 ...

引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 2015-3-9 01:26 AM 發表 查看引用來源
純粹一點隨想
想分享下有關最近對sp的感受

接近半年時間
沒有接觸到女性的胴體
以往的sp也因為找到了男朋友而再沒有發生關係
但我卻沒有之前般去認識其他女仔支持,c兄
要認識一個人要花時間和心機
可以說我突然失去 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆