上一頁下一頁
發新話題

有關sp的隨想

收藏  |  訂閱
348  28.7k

引用:
原帖由 nikeikit 於 2015-3-18 12:55 AM 發表 查看引用來源
禁多c兄,小弟都係過來人!到現在都心痛中!
話說我係我表妹朋友中識左位知幾,我地出左1,2次街feel到大家有意c就好快一齊左!其實我同佢又唔可以叫做sl,可以話係情侶,我地一果月先可以見1,2次!平時如果要見佢我 ...
咁你係咩問題?講埋佢

我有家庭(但不是我心目中想要的)

引用:
原帖由 nikeikit 於 2015-3-18 01:22 AM 發表 查看引用來源
我有家庭(但不是我心目中想要的)

男人應該有責任感
玩完識反屋企啦記得

Very well written! Thanks for sharing.
引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 2015-3-9 01:26 AM 發表 查看引用來源
純粹一點隨想
想分享下有關最近對sp的感受

接近半年時間
沒有接觸到女性的胴體
以往的sp也因為找到了男朋友而再沒有發生關係
但我卻沒有之前般去認識其他女仔
要認識一個人要花時間和心機
可以說我突然失去 ...

引用:
原帖由 summerbrown 於 2015-3-17 01:28 PM 發表 查看引用來源
我估計...假設佢唔係9痕, 到你話走果陣, 佢有點若有所失, 又可能夠得辜負左你攪到你難陷, 所以搵返你, 希望保持返個良好關係。

唔好太在意佢既小動作, 男人若然有心, 好多時已採取主動了...
好多謝你既提醒,女人實在太喜歡諗多左,順其自然就好了XD

引用:
原帖由 jadeee 於 2015-3-18 02:23 AM 發表 查看引用來源

男人應該有責任感
玩完識反屋企啦記得

我有架大時大節一定交左人先去玩,依家沒了

引用:
原帖由 sorsorying 於 13/3/2015 01:22 發表 查看引用來源

But , for u, those women could only be your SL /SP,as u r married. Haha
That's why I'm still questioning  , is he the right person to me ? If he is , why would  I have an extra  space for another ...
While I am longing for a soul mate, I am not quite interested in SL/SP... don't want to get another person to commit to a relationship that I cannot truly commit...

I get married, perhaps, because out of a sense of responsibility... She was my first date and while I did not have sex with her, we had done something very close to sex...

whether he is the right person is a difficult question... Having said that, even if he is, you still need some space... good sisters, family, etc., not necessarily SL/SP.  Even one has a SL/SP, it does not necessarily follow that his/her spouse/partner is not the right person.  This is a bit over simplistic...  after all, we all have our moments of weakness...

引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 2015-3-17 06:04 PM 發表 查看引用來源

我覺得如果雙方有compromise 大家冇左感情而分開仲可以做朋友
但如果一方仲鍾意另一方就唔係做朋友啦 會拖到果一方
你個情況係你ex對妳冇晒感情 但妳仲有感情
佢當然可以大條道理話做返朋友 因為佢見到妳 或者 ...
其實自從同SL分開之後我痛咗好耐。之前每次再見到佢,我都好痛苦,好掛住佢,好想再同佢一齊。不過我知我地唔夾,但係我又好鍾意佢,想見佢。

為咗可以見佢,我唯有喺佢面前扮冇事,扮已經放低咗,可以繼續做朋友。其實個心好痛好痛。如果唔扮,只怕連見既機會都冇。

引用:
原帖由 Lady2015 於 2015-3-19 12:40 AM 發表 查看引用來源

其實自從同SL分開之後我痛咗好耐。之前每次再見到佢,我都好痛苦,好掛住佢,好想再同佢一齊。不過我知我地唔夾,但係我又好鍾意佢,想見佢。

為咗可以見佢,我唯有喺佢面前扮冇事,扮已經 ...
C姐現在你感受正正同我依家一樣,但你好d可以經常見到佢,我想見都沒得見

現在希望快d搵返果知幾,開開心心禁忙記他

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆