上一頁下一頁
發新話題

蜜會Y小姐最終章P1目錄; 青山走犯放閃@LISA@YAN@BOBO@小寧 @性女P141,142,143,144,159

收藏  |  訂閱
2.6k  76.0k

大家一團和氣好嗎

引用:
原帖由 淫僧扮聖僧 於 2015-5-17 09:19 AM 發表 查看引用來源
孔子講「非禮勿視,非禮勿聽」,老子說「不見可欲」,佛陀也告誡「道人見欲,必當遠之」。 ... 」僧人揣度自己道力足以勝魔,坦然答應。女子得以靠近,最終毀了僧人戒體。僧人懊悔不已,鬱鬱而終。 這個故事對我們是 ...
咁你想淫僧淫你定聖僧點化你

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-5-17 09:24 AM 發表 查看引用來源

其實你煩唔煩啲,我講左我係淫僧,我賤格,我下流又如何。。。你想挑機,一係用自已account。

係,唔屌你係我錯。。。一係我屌返你。。。等你條氣順返好唔好。。哈哈

http://n2.hk/d/images/r ...
喂~你條九唔係俾人坐斷左要收皮咩

既稱淫僧,粗言穢語,貼切貼切!

淫僧出淫棍,淫棍留姐妹。
吾怕有性病,在此先言謝。

對呀對呀對對呀

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-5-17 12:49 AM 發表 查看引用來源
香港仔這套電影是講捉自忍心中的鬼。個人叫人淫僧的人兄買隻碟睇下。未知你有有淫過敦倫過呢。淫九係七小。含吹奶啜雪。從冇做過以上的行為,你可以媽义人。w0w,你必定是聖人呀。

http://n2.hk/d/images/r10 ...
筆兄,呢種人唔會要面嘅,講幾多佢都唔係好明...唔使太理會呢種人..

引用:
原帖由 ned_ved 於 2015-5-16 10:59 PM 發表 查看引用來源

she's always one of my favourite singers👍🏾👍🏾

the song is really great
sometime, life is full of painfulness all round the world, it would be even worse without hope.Pray is way to build up the hope

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆