上一頁下一頁
發新話題

蜜會Y小姐最終章P1目錄; 青山走犯放閃@LISA@YAN@BOBO@小寧 @性女P141,142,143,144,159

收藏  |  訂閱
2.6k  75.8k

上來看文也是淫?
自認淫蕩不同我,呃呃瞞瞞寫中你。

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-5-16 01:51 PM 發表 查看引用來源

全港95%男士應該都視陳生係偶像,無論係錢,能力,口才,忍耐力同重口味程度都直係無出其右。真係食軟飯最高境界

ys...拋開道德問題...佢真係叻得好緊要,只係最終衰貪心,唔識收....令人婉惜....

小弟懷疑一步兄食女無數種下孽債,淫僧之名實有抬舉之嫌。何不直呼為狗公豈否更為恰當!?
又或是 “孤寒樣衰臭男人柒頭狗公儍仔真”!?
無論如何,師兄“捨得”2字值得你所有已得罪的前度細想。亦足見師兄真心悔過。

祝好

引用:
原帖由 淫僧扮聖僧 於 2015-5-16 01:46 PM 發表 查看引用來源
事實歸事實,淫就是淫。
一步兄已經承認係淫僧
師姐都係放低仇恨,仇恨只會令自己更痛苦

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-5-16 02:18 PM 發表 查看引用來源

一步兄已經承認係淫僧
師姐都係放低仇恨,仇恨只會令自己更痛苦
C姐算啦...道德高人唔會容許/放下....架啦...留返啖氣好過啦!!

引用:
原帖由 jo-- 於 2015-5-16 02:28 PM 發表 查看引用來源
C姐算啦...道德高人唔會容許/放下....架啦...留返啖氣好過啦!!
好啦,收皮:smile_o11:

問心無愧,何來痛苦?

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-5-16 01:51 PM 發表 查看引用來源

全港95%男士應該都視陳生係偶像,無論係錢,能力,口才,忍耐力同重口味程度都直係無出其右。真係食軟飯最高境界

佢係無恥之徒

算啦大家~ C姐放不下 大家講咩都無用
死裡胡同

題外話 BB.我出一出街 行左幾步路 見到有個女人白 T-SHIT  真空特點~
身為女人的我 都忍唔住睇多幾眼:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 CdRoomBB 於 2015-5-16 02:40 PM 發表 查看引用來源
算啦大家~ C姐放不下 大家講咩都無用
死裡胡同

題外話 BB.我出一出街 行左幾步路 見到有個女人白 T-SHIT  真空特點~
身為女人的我 都忍唔住睇多幾眼:smile_o05: :smile_o05:
歡迎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆