上一頁下一頁
發新話題

百厭人妻(少甜版

收藏  |  訂閱
332  32.2k

回覆 150# 的帖子

梗系c姐你la

男士就是對女胴相片有特殊僻好嗎?還只是因為相中有我,你才喜歡的?平時我會將自己美好既一面拍下,在上班時間,在沒有預定的情況下把相片發到你手中,在期待你不知那一刻回望手機時發現這張照片,讓你感到驚訝,喜歡你因為硬了而感到不知所措,並讚美著我對你的影響。

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-4-19 01:23 PM 發表 查看引用來源

有你留言,我賺左啦,哇哈哈哈
黎黎黎,等我渾身解數先ヘ( ̄▽ ̄*)ノ

解奶罩好過啦…解數…我數叻過你啦…xdd

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-4-19 02:07 PM 發表 查看引用來源

=.=你又知你數好過我,你拎A架?
Bra呢家野就唔係隨便解既,解左令人流鼻血就唔好啦xp

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-4-16 10:23 PM 發表 查看引用來源

無啦,斷左lu

點解呀?

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-4-18 11:08 AM 發表 查看引用來源
我在你面前哭了,將所有情緒都發洩在你身上,你不但沒有發脾氣,還安慰我,要好好照顧自己。我答應了你的要求,只要完成目標,我就會得到獎勵。我知道這是因為你了解我的需要,你希望我以你為由,去做會令我開心的事 ...
目標係⋯⋯增肥?

有獎勵喎!

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-4-19 02:04 PM 發表 查看引用來源
男士就是對女胴相片有特殊僻好嗎?還只是因為相中有我,你才喜歡的?平時我會將自己美好既一面拍下,在上班時間,在沒有預定的情況下把相片發到你手中,在期待你不知那一刻回望手機時發現這張照片,讓你感到驚訝,喜 ...
一日硬幾多次?點做野呀?

引用:
原帖由 ttmomoho 於 2015-4-19 02:51 PM 發表 查看引用來源

點解呀?
咪解釋左囉,無疾而終嘛.
學生唔聽書,miss打手板架xp

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-4-19 02:57 PM 發表 查看引用來源

咪解釋左囉,無疾而終嘛.
學生唔聽書,miss打手板架xp

Sor:smile_13:

維持左幾耐呀?

引用:
原帖由 ttmomoho 於 2015-4-19 02:54 PM 發表 查看引用來源

目標係⋯⋯增肥?

有獎勵喎!
哈哈,你估錯啦,係相反,不過都好勁丫,俾個讚你^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆