上一頁下一頁
發新話題

蜜會Y小姐最終章P1目錄; 青山走犯放閃@LISA@YAN@BOBO@小寧 @性女P141,142,143,144,159

收藏  |  訂閱
2.6k  75.1k

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 2015-4-27 12:06 AM 發表 查看引用來源
嘻嘻。。無上黎一排,禪哥哥同大yan姐姐都有另一半啦,真開心*^O^*
恭喜曬。。
小yan姐姐,等你好消息呀。。
btw, 直覺覺得禪哥哥另一半係某女會員,哈哈

蠢妹好久不見了,你最近好嗎?:smile_o15:
同男友是否已有進展?

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-4-27 12:11 AM 發表 查看引用來源

孤獨師兄,唔排有好少部份女仔只想要銅臭,但更多可能只是希望得到身邊那個人的關心和肯定....
咁當然啦。。不過養自己都係岩岩好,點照顧到另一半呢...戀愛雖甜蜜,但現實歸現實...
如果唔係我個前女友就唔會彈句「睇唔到我地o既將來」俾我...
搞到我要與左右手相依為命...:smile_o03:

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-4-27 12:15 AM 發表 查看引用來源

咁當然啦。。不過養自己都係岩岩好,點照顧到另一半呢...戀愛雖甜蜜,但現實歸現實...
如果唔係我個前女友就唔會彈句「睇唔到我地o既將來」俾我...
搞到我要與左右手相依為命...:smile_o03:
師兄,做男人輸人唔輸陣。最緊要唔好對未來冇左希望。
呢個女友唔肯同你挨..唔代表將來冇......
懷住希望,人生何處不美好...

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-4-27 12:13 AM 發表 查看引用來源

蠢妹好久不見了,你最近好嗎?:smile_o15:
同男友是否已有進展?
哈哈。。。呢排工作好忙,身體又唔太舒服,所以少左上黎。。
我同男友定左婚期,選埋日子啦,下年12月,拍拖四週年紀念日一併辦埋婚禮

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-4-27 12:26 AM 發表 查看引用來源

嘻嘻,講得岩,好多女仔都願意為另一半捱嫁,努力呀孤獨兄

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-4-27 12:26 AM 發表 查看引用來源

多謝你o既鼓勵..
我係有d迷失...
溝女約炮其實無咩難度,不過我唔希望停留係肉體上o既層次...
出火我不如左右手唔好?
但搵到個願意理解接受o既女伴真係好難...
唔想做玩家...:smile_45:

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 2015-4-27 12:33 AM 發表 查看引用來源

哈哈。。。呢排工作好忙,身體又唔太舒服,所以少左上黎。。
我同男友定左婚期,選埋日子啦,下年12月,拍拖四週年紀念日一併辦埋婚禮
恭喜晒蠢妹。。。。。師兄都好替你開心
呢件係我踏入27號聽到最開心嘅事。。。
不過記住保重身體。。。。

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-4-27 12:38 AM 發表 查看引用來源
多謝你o既鼓勵..
我係有d迷失...
溝女約炮其實無咩難度,不過我唔希望停留係肉體上o既層次...
出火我不如左右手唔好?
我都曾經迷失左兩年,係欲海中飄浮沉淪。。其實個心好攰。。

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-4-27 12:38 AM 發表 查看引用來源
多謝你o既鼓勵..
我係有d迷失...
出火我不如左右手唔好?
總會有一個好女人,唔使灰心

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-4-27 12:42 AM 發表 查看引用來源

我都曾經迷失左兩年,係欲海中飄浮沉淪。。其實個心好攰。。

引用:
原帖由  於 2015-4-27 12:49 AM 發表 查看引用來源

總會有,唔使灰心

今日我打o既野毫無幽默感..:smile_42:我都係閃先...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆