上一頁下一頁
發新話題

有關sp的隨想

收藏  |  訂閱
348  28.6k

所以 如果如其問點解出黎玩 不如 了解左 女人悶起上黎 真係會做d乜

引用:
原帖由 eugene_0424 於 2015-3-11 01:32 AM 發表 查看引用來源
我係女,都有過sp,果時單身又有需要既時候當然會搵人喇,但做完之後感覺會好失落,我應該維持左半年左右喇。個時好似好癲咁係咁搵男仔做愛。我亦都對全部sp感覺都怪怪地,感覺好似有啲好感又想發展咁。
有時 ...
始終女仔總會有想組織家庭既基因。

引用:
原帖由 colourwolf1 於 11/3/2015 09:47 AM 發表 查看引用來源

exactly... the ironic thing is, it is always easier to find a comfortable soul mate after getting married, than before getting married... and the one sleeping next to me after getting married, cease ...
I'm with you entirely about keeping a soul mate outside of marriage. But I don't agree with the "don't want to hurt the girl" part.

Seriously, bro, if you're that unhappy, it might be time to pull the pin and move on.

引用:
原帖由 Lady2015 於 2015-3-11 08:25 AM 發表 查看引用來源

same here.... 唔知點解,結咗婚反而覺得更悶更寂寞,結果開始咗我SL開生活。有時候,我成日諗,點解唔係應該屋企果位呢?

我有時都會諗,點解自己唔可以對男朋友專一?
會問自己,其實係咪唔太喜歡佢?

上次俾佢發現左我同另一個男仔whatsapp , 背住佢約見面,雖然最後都無見,男朋友都話原諒我,但我始終會覺得有一日佢會飛左我,-_-"

引用:
原帖由 eugene_0424 於 2015-3-11 02:00 AM 發表 查看引用來源

而家我都好寂寞,不過認真想搵個男朋友就真。人大左定性左,想以結婚為前提同男仔發展。
Sp隨街都有一堆狗公都有,但唔想亂咁黎。

係啊,我都唔再年輕喇,所以都無亂來!
你都要堅持啊!支持你:)

呢段時間keep 住upgrade 下自己吧,就應該可以識到真心欣賞你的男人😊

引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 2015-3-11 01:33 AM 發表 查看引用來源

忍痛吧
雖然過左傷心既階段
但係我覺得你地見返面 妳會再次投入起佢度
我始終覺得sp投放太多感情 好難會有happy ending
終有一日都要再分開

加油﹗:smile_22:
嗯,謝謝你!我需要點時間。

希望可以忘記他

引用:
原帖由 eugene_0424 於 2015-3-11 02:00 AM 發表 查看引用來源

而家我都好寂寞,不過認真想搵個男朋友就真。人大左定性左,想以結婚為前提同男仔發展。
Sp隨街都有一堆狗公都有,但唔想亂咁黎。

希望妳快D搵到男友

引用:
原帖由 sorsorying 於 2015-3-11 12:38 PM 發表 查看引用來源

我有時都會諗,點解自己唔可以對男朋友專一?
會問自己,其實係咪唔太喜歡佢?

上次俾佢發現左我同另一個男仔whatsapp , 背住佢約見面,雖然最後都無見,男朋友都話原諒我,但我始終會覺得有一日佢會飛左我 ...
同你一樣 不過我係有次忍唔到 完完本本咁同男友講
我出左去玩 我要分手(果時覺得我不忠 都唔想再拖住佢。。。。對唔住佢) 佢竟然話 你唔再犯咪得囉 過左去既事啦
可能會有人覺得佢都有出去玩 不過事實係佢當日追我都知我出開去玩 覺得我只係因為無愛既感覺
去搵人愛自己 而佢又覺得自己好需要一個我咁既女人
所以全力去愛我 希望我會有日會感覺到

其實調返轉頭問, 各位原本既另一半係咪真係有"唯一既一個"既感覺呢? 我覺得有時有d情侶拍得3, 4, 5年, 其實感覺已如家人一樣, 因為世俗既規條係拍拖, 結緍, 家庭, 生仔, 所以假如佢地係呢個時候覺得有問題, 都會行理呢公式化既道路, 越走越遠, 先發覺悶/有野唔夾/唔開心, 結果就係結左婚先出去搵sp...當然呢d可能係少數

可能啦可能咋 始終同男友假期時間好唔同 多左時間
變左有機會出去玩 加上性需

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆