大家出黎玩 , 有無遇過 "明星臉" 囡囡???

收藏  |  訂閱
32  6.5k

大家出黎玩 , 有無遇過 "明星臉" 囡囡???

其實有次我同班朋友 , 係朗豪坊隔兩街行 , 同FRI叫去睇下D企街囡囡 ,
一直行都覺得好般 ... 係行到7仔附近 , 見到兩批囡囡係度拗交 , 主打果個講晒粗口  有少少紋身
問題係 ... 佢又超正喎 !!!

雖然唔到160 , 但皮膚又白又滑 , 大波兼童顏(好似細眼丁點既唐寧)

有,90年代馬交大把.而家好似無

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-8-6 08:33 發表 查看引用來源
有,90年代馬交大把.而家好似無
當年系"打令2"屌過一件, 似"周圍聞".

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-6 12:00 發表 查看引用來源
當年系"打令2"屌過一件, 似"周圍聞".
周圍聞咁正??爽喎師兄

我就執過一件有D似沈大師,另外有一件就似塵敏D

有玩開妙記嘅C兄都知有件妙記吳美珩,人靚細粒條腿又長又瘦又白淨,可惜細胸同性情冷漠,都有成半年冇見佢出現!!!

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-8-6 12:20 發表 查看引用來源

周圍聞咁正??爽喎師兄
屌過幾百條吾同嘅女, 99%已經無乜印象. 特別回味, 吾夠20個.

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-8-6 16:16 發表 查看引用來源
有玩開妙記嘅C兄都知有件妙記吳美珩,人靚細粒條腿又長又瘦又白淨,可惜細胸同性情冷漠,都有成半年冇見佢出現!!!
吳美珩而家有女人味又性感

翻版黃夏蕙,白韻琴,鄭欣宜同魯芬,我全部都玩過。

N年前尖沙咀福僑大廈有個叫Maggie Q,我覺得仲靚過真嘅Maggie Q(Maggie Q靚唔靚係各花入各眼),但我細佬緊張到竟然唔聽話!再試過搵幾次都次次有客唔得閒,從此緣慳一面,遺憾。

前往最後回覆