<皇室假期>算係最收斂,又企理,嚴d, 員工/技師感覺都唔同d

收藏  |  訂閱
20  1.1k

<皇室假期>算係最收斂,又企理,嚴d, 員工/技師感覺都唔同d

大家有冇呢個感覺

我都知間間場都有機發生 鼠機架喇

但起碼呢間冇人地嗰d咁揚啦

我灰哥兒上過去直闖 5/f  水療區 打探情報

睇晒佢地d prmote, 冇一項係前列腺..

(即係就算有都係私底下)  唔似其他大場 擺到明有, 同埋人地d場  even大場  d囡囡 sale客嗰時成隻 開放小姐咁 好放咁sale你做spa..

至於 中港泰 同 香薰,  你會發覺d技師 氣質係唔同d  感覺係清純d..

(出到去唔知呀下 至少喺個場都表現出 乖乖女)

至於服務員方面, 比其他大個場好好多, 起碼都叫 care你..

一見有一想喺電腦select技師, 一定有服務員好主動咁走埋黎輔助

其他d大場 理得你死添..

所以 <皇室>  d客,, 都係d 要求高d,或者係 比較有文化d人去既多..
唔似一個街市場..

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-7-12 08:41 PM 發表 查看引用來源
大家有冇呢個感覺

(即係就算有都係私底下)  唔似其 ...
百厭星冇去[放假]咩....:smile_o01:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-7-12 08:41 PM 發表 查看引用來源
大家有冇呢個感覺

(即係就算有都係私底下)  唔似其 ...
你個百厭星唔應我...:smile_22::smile_22:

對不起啊
忙著看電視

昨天已{放假}了...
那麼你呢 ?

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-7-12 10:09 PM 發表 查看引用來源
對不起啊
忙著看電視

昨天已{放假}了...
那麼你呢 ?
我尋晚上去,冇事喎

引用:
原帖由 莎彎克仔黃 於 2009-7-12 10:10 PM 發表 查看引用來源

我尋晚上去,冇事喎
到了哪呀 ?

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-7-12 10:13 PM 發表 查看引用來源

到了哪呀 ?
暈槍我聽個修甲妹講,星期五晚都有查佢地公司
不過佢地真係正過正骨水,所以冇事,尋晚都冇查

引用:
原帖由 莎彎克仔黃 於 2009-7-12 10:17 PM 發表 查看引用來源

暈槍我聽個修甲妹講,星期五晚都有查佢地公司
不過佢地真係正過正骨水,所以冇事,尋晚都冇查
雲昌 ?

邊度黎架 ?

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-7-12 10:18 PM 發表 查看引用來源

雲昌 ?

邊度黎架 ?
出咗皇岡關,跟住你就擔高你個膠頭向左望就會見到

引用:
原帖由 莎彎克仔黃 於 2009-7-12 10:21 PM 發表 查看引用來源

出咗皇岡關,跟住你就擔高你個膠頭向左望就會見到
我唔識去皇岡個關架..:smile_35:

前往最後回覆