上一頁下一頁
發新話題

我與女朋友的淫亂相識 多圖 更新P.5 加圖

收藏  |  訂閱
88  71.0k

引用:
原帖由 堅大支 於 2015-5-16 10:46 發表 查看引用來源
不要pm我問可唔可以識我女朋友!雖然我話幻想佢俾其他人搞會好hi!但我佔有慾好強盛,我既野就係我既野,我女人可遠觀不可給他人褻玩

#1本身小弟就係一個好長情好認真既男仔!
但自從俾ex飛左!ex竟然要求同我轉 ...
淫亂相?:smile_41:

引用:
原帖由 堅大支 於 2015-5-18 02:57 AM 發表 查看引用來源
咁易俾你見到咩🙈
比我扮撞見你地都好嘛

引用:
原帖由 堅大支 於 2015-5-18 02:56 AM 發表 查看引用來源
各位再會,雖然完全未到正文講玩過咩刺激野
不過睇到無咩聽眾回覆!同埋加上我女人睇到你地d留言有小小驚!
臨別出多張圖,依輯相!我果晚真係同佢玩到天翻地覆
加油呀 .... "旗袋"下集 !!!! :smile_o06:

支持

support !!!

對腳係淫既,,,, :fst_015:

P3 變P4?

引用:
原帖由 堅大支 於 2015-5-17 11:31 AM 發表 查看引用來源
女朋友 睇完我依個post 命令我唔準太露不過無唔俾我打洛去

講到上左我屋企打得火熱,心諗食硬!當然雖然見佢閉晒眼,上晒電喘晒氣咁!但基於尊重同伸士!我都決定問下佢我可唔可搞佢!同埋聽到佢親口話想搞會 ...
咁樣樣。

引用:
原帖由 堅大支 於 2015-5-17 11:31 AM 發表 查看引用來源
女朋友 睇完我依個post 命令我唔準太露不過無唔俾我打洛去

講到上左我屋企打得火熱,心諗食硬!當然雖然見佢閉晒眼,上晒電喘晒氣咁!但基於尊重同伸士!我都決定問下佢我可唔可搞佢!同埋聽到佢親口話想搞會 ...
期待師兄下次的匯報,support !!!

女朋友睇睇下竟然想我打洛去!佢話睇番就勾起晒啲回憶,即刻濕晒!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆