上一頁下一頁
發新話題

我與女朋友的淫亂相識 多圖 更新P.5 加圖

收藏  |  訂閱
88  71.0k

我與女朋友的淫亂相識 多圖 更新P.5 加圖

不要pm我問可唔可以識我女朋友!雖然我話幻想佢俾其他人搞會好hi!但我佔有慾好強盛,我既野就係我既野,我女人可遠觀不可給他人褻玩

#1本身小弟就係一個好長情好認真既男仔!
但自從俾ex飛左!ex竟然要求同我轉做sp!
當時我答應左!我當時好愛佢!好唔想無左佢,都正式開始sp關係!我就聽佢朋友講!佢學人出去一夜情,我好唔開心!我接受唔到!所以就中斷左同佢既所有聯絡!之後我好lonley 上IG溝女,當時覺得一係唔溝,一溝就溝女神級!之後就識左現任

#2雖然話想學人出黎玩,但始終都唔夠膽玩app交友,驚自己又唔小心動情俾人傷多次(不出所料對現任認真了,雖說幻想佢俾人搞但實際絕對唔想,無傷大雅既俾人望下就無所謂),講番正題!咁我唔玩app交友,但又真係好想扑野,最後就無聊玩ig睇女j下都好!睇睇下就搵到現任,我真係好戀腳!我條女真係正腳!佢話有龍友搵過佢做腳模😋!我就膽粗粗係佢d相留言讚佢!就咁我地就識左對方附圖一張
正唔正先?

#3臨訓打多篇 上回講到
我識左現任,咁我當初就同fd講!俾條女ig佢地睇!佢地個個叫我咪ff! 咁我唔信,事關我同我女人都幾好傾!一直傾傾傾都無見面!傾出感情黎!我地竟然未見過面就決定一齊!咁我當然無所謂!我一心諗住食佢!神交左兩星期!小弟就忍唔住,其實我性慾真係好勁,番工成日扯旗扯到出晒名!咁我就約佢出黎!老實講性慾旺盛既我,餓左成兩個月!重要一直同依個美食傾左咁耐,出到黎見到真係好想立即大戰三百回合!咁正式見面就膽粗粗直接拖佢手!見佢俾我拖姐係唔彈我鐘,我就打鐡襯熱,黎個擁抱濕吻!果一刻機乎想取消原本拍拖行程,直接上我屋企爆一爆!但我無我忍住!成日行程我都攬住腰,扯足成日扯到真係有d旦痛!食完晚飯!就到戲肉⋯⋯⋯

資料補充!我岩識佢無耐!最先問既就係佢住邊!食用方便相當重要!因為我覺得食完一定要送女方番屋企!如果住太遠真係唔係好掂!

版主我AC係新手PM 唔到你
我自己整理好重開一個吧.....

講開後生,講句唔跟故事既題外話
我女朋友經由純情學生妹調教成咩都肯同我玩
而且非常主動日日要,我自己都唔知堅持到幾耐
我怕我遲d會力不從心

J圖發放,真心問!因為我徐左a片從來未見過其他男人下面
我女友讚我真係好大,我想絲打巴大俾小小客觀意見,我始終覺得女朋友可能想哄我先讚我!
唔知係佢見識小定哄我,不過其實大細夠用就夠!我最有信心係我既技巧!ex同現任 ,係初識我都講過同一番說話!話自己好難差高潮,但之後俾我搵到位就真係會潮吹(不過要用手先做到潮吹!見佢潮吹先再狂插係我必殺技)成俾我諷女友整到張床濕晒,我咁有自信要好多謝傷得我最深既Ex!飛左我想搵番我做sp,分手後出去玩過一夜情既佢仍話我真係好勁!堅高興!好後悔果時學人做情聖話自己同唔到鍾意既人有性無愛拒絕sp關係!如果唔係就可以狠狠程罰一下佢!不過如果有sp 我就唔會受精蟲影響咁大膽係人ig公開調情,我都幾直接幾大膽!因為當時一見到佢d相,我d火就出晒黎控制唔到!我有問我女友!原來有一堆追緊佢有follow佢既狗公見到佢同個遲黎先上岸既一齊左係咪好嬲!

女僕黑絲裝 先行圖
你既回復係我發圖既動力

做咩又開多個?

引用:
原帖由 Sextastic4Fun 於 2015-5-16 10:49 AM 發表 查看引用來源
做咩又開多個?

舊post 第一頁太小字...版主關左

整理期間唔小心剷咗好彩有幅相係度所以呢一篇用相片

介唔介意講你女友ig係咩?

引用:
原帖由 堅大支 於 2015-5-16 10:57 AM 發表 查看引用來源
整理期間唔小心剷咗好彩有幅相係度所以呢一篇用相片
http://u.cubeupload.com/Kdggg/1dimage.jpghttp://u.cubeupload.com/Kdggg/287image.jpg
文字下面好似仲有d野喎kaka

引用:
原帖由 Sextastic4Fun 於 2015-5-16 11:13 AM 發表 查看引用來源
介唔介意講你女友ig係咩?

唔得,女朋友要我唔係曝露佢身份情況下開post!師兄有興趣食我女友?

引用:
原帖由 堅大支 於 2015-5-16 11:15 AM 發表 查看引用來源
唔得,女朋友要我唔係曝露佢身份情況下開post!師兄有興趣食我女友?
確實好似係幾索⋯仍唔係話唔想食既
但好奇感大d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆