上一頁下一頁
發新話題

俾中年叔叔拍拍拍(更新P6: 俾強上了)

收藏  |  訂閱
107  36.3k

俾中年叔叔拍拍拍(更新P6: 俾強上了)

星期六晚上,大家各有節目,但我就ON99係屋企冇野好做
心入面對於一段冇將來的感情猶疑不決。

佢係我前公司一個高層,人到中年,有少少事業,老婆又唔係身邊。
寂寞的中年男人,認識到一個入世未深的女孩,隨後的故事大家都想像得到。

起初我地都唔敢面對呢段關係,不斷搵唔同的身份俾大家,企圖淡化一段大家都唔會認同的關係。
我地扮好朋友,扮兩父女,咩都扮過晒,就係唔敢做一對情侶。
我地會係佢老婆唔係香港的日子出街玩,一齊搵節目,但佢始終唔係開始大家的關係。

我知爸爸唔會離婚,我又唔會甘心做人第三者。我地又係咩關係??真係叫佢一聲爸爸,佢叫我一聲女女,就係父女關係咩??
直至有一日,爸爸終於知道左公司有個男仔追我,當時處於冷戰期的我,想試下接受其他男仔,有一段正經關係。
唔知係咪個男仔的出現,同公司上下八公八婆想攝合我同個男仔。逼使到佢終於肯確認我地的關係,但咁又係咪最好??

個日我如常上爸爸屋企玩,睇戲玩相機,玩到攰我就係SOFA訓教,佢去煮飯我食。
係我訓到一隻豬的時候,爸爸過來摸下我鍚下我,我都習以為常,呢D係我地兩父女的親密行為。
我冇理佢一個背得九住佢繼續訓,因為我真係好攰冇心情理爸爸。
如果係平時,我地會互摸互鍚好SWEET。
爸爸一個人ON99掃我大脾,一邊摸摸到上我小洞洞附近。手指不斷摔我小洞洞,另一隻手捉實我上身想同我錫錫。
但係我真係冇咩心情陪爸爸玩,我一腳踢開佢隻手,好大聲鬧死咸濕佬阻住我訓教。
平時爸爸都唔會同我計較,但呢次佢冇縱容我鬧返我少少事都發佢脾氣,講講下佢重質疑我係咪平時返正掛住同個男仔玩,玩到冇精神陪佢。
我好唔忿氣點解爸爸唔肯確認對我的感情,但係又唔俾我出去識男仔,我特登激佢話個男仔錫我好多,唔似佢成日若即若難。

爸爸聽到之後更加憤怒,一手將我禁實係SOFA,另一隻手伸入我裙底扯低我條小底底。
爸爸的舉動太嚇人,加上佢怒容滿面,我開始知道事情發展到一個我唔敢想像而咸濕CHING們又會好鍾意的地步。:smile_55:

你們幾多歲?

快d更新,唔該

:smile_40:thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 iamapet 於 2015-6-13 11:44 PM 發表 查看引用來源
你們幾多歲?
爸爸佢四十幾歲LA.....
我?緊係唔會講LA

引用:
原帖由 lovegary123 於 2015-6-13 11:48 PM 發表 查看引用來源
快d更新,唔該
出POST唔使時間咩

引用:
原帖由 小野町 於 2015-6-14 12:09 AM 發表 查看引用來源

出POST唔使時間咩
辛苦你啦,鬼叫你故事咁引人咩。。。追住睇,加油

引用:
原帖由 小野町 於 2015-6-14 12:09 AM 發表 查看引用來源

出POST唔使時間咩
加油!support

個個叔叔刀鹹架啦,位位靚女刀濕啦!

個個叔叔刀鹹架啦,位位靚女刀濕啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆