上一頁下一頁
發新話題

俾中年叔叔拍拍拍(更新P6: 俾強上了)

收藏  |  訂閱
107  36.3k

引用:
原帖由 小野町 於 2015-6-15 01:11 AM 發表 查看引用來源

今日又好唔爭氣上左佢屋企搵佢,玩左大半日,有時間的話同你地share下今日的大戰la....

同爸爸的關係,我知道冇咩將來,衰就衰在唔捨得佢。。。。

有時難聽講句,只係佢既替代品...

引用:
原帖由 小野町 於 2015-6-15 01:11 AM 發表 查看引用來源

今日又好唔爭氣上左佢屋企搵佢,玩左大半日,有時間的話同你地share下今日的大戰la....

最緊要知自己定位係邊。

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-6-15 01:16 AM 發表 查看引用來源
最緊要知自己定位係邊。
有時愛情係會令人迷失,又會令人空有幻想,忘記現實。
佢令我好著迷,令我知道,俾一個叻的男人吊,係一種享受。。

引用:
原帖由 小野町 於 2015-6-14 01:45 PM 發表 查看引用來源

原來你又係另一個大叔,睇怕你都食唔少好野補身la.

haha...... I just want to say some cats are selective when it comes to fish:smile_35:.  I like to flirt with pretty young things but it doesn't mean I want to get it on with them.  Your "daddy" couldn't resist the temptation coz you are the partner of his crime, right?  Of course, I have to admit that not many men can say No to a cute young girl when she wants to have a relationship with the 大叔.  :smile_42:

引用:

咁就盡情享受…個中樂趣啦!
後生5玩…老來先玩呀…lol

引用:
原帖由 小野町 於 2015-6-13 11:35 PM 發表 查看引用來源
星期六晚上,大家各有節目,但我就ON99係屋企冇野好做
心入面對於一段冇將來的感情猶疑不決。

佢係我前公司一個高層,人到中年,有少少事業,老婆又唔係身邊。
寂寞的中年男人,認識到一個入世未深的女孩,隨 ...
嘩嘩嘩...正

waiting for update!!!!

哇...你老豆就好啦...我可唔可以拍埋一份...

Support

引用:
原帖由 小野町 於 2015-6-15 01:42 AM 發表 查看引用來源

有時愛情係會令人迷失,又會令人空有幻想,忘記現實。
佢令我好著迷,令我知道,俾一個叻的男人吊,係一種享受。。

今朝有酒今朝醉 :smile_34:
趁仲有機會, 唔好錯過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆