上一頁下一頁
發新話題

有汗出有糧出 新丁保險agent 上床單

收藏  |  訂閱
108  67.5k

引用:
原帖由 tsuitsui2015 於 2015-5-13 01:29 PM 發表 查看引用來源

廣州陶金路,友誼百貨同名店多,我都幾熟果带!保險一向有呢d嘢傳出,但有冇咁容易就上床仲要内射?

師兄,做得電話推銷一般是新女,試過朋友約去酒吧見面都肯,其實想中出條女,首要條件有車,見面唔係主題係買保險,要講下其他野,閒話家常,到約交計劃書,準備車叫佢上車,傾保單之餘又閒話家常,再試條女底線,唔知係咪佢上司(領導)教路,一般摸榘會配合,除佢衫褲佢會及高比你除,叫佢去后座,佢都會自己爬過去比人屌,可以中出係條女冇準備被屌條女只係傻到當比朋友,唔係保險雞,所以事後可以裸聊,一般玩幾次就介紹比朋友。
唔同樓主明買明賣。
大陸女仔比較開放,玩 qq試過食過2件處女,你睇下時鐘酒店多過711就知,我係沙示後失業到廣州親友公司工作

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-13 03:46 PM 發表 查看引用來源

我鍾意佢性格好,夠正能量。

胸細唔係問題,最緊要細得好睇。係淫弟嘅賞女哲學,師承大波樂。

:smile_o11::smile_o11:  笑死我~

講真 我真心唔識欣賞
除非條女個樣100%係我中意啦,
但都係唔夠, 仲要小肥有肉地 咁就可以唔洗大波

但年中出現次數, 我諗 1-2次度

push

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 13/5/2015 05:49 PM 發表 查看引用來源

:smile_o11::smile_o11:  笑死我~

講真 我真心唔識欣賞
除非條女個樣100%係我中意啦,
但都係唔夠, 仲要小肥有肉地 咁就可以唔洗大波

但年中出現次數, 我諗 1-2次度
淫弟間中都會對肥妹仔起痰嘅。

話時話,大波樂做唔知咩潛咗水,有啲掛住佢。

引用:
原帖由 krazybb 於 2015-5-13 06:06 AM 發表 查看引用來源
分享大約一年前做保險唯一一張簽到上床既單
行頭好細 邊間公司唔開名啦

話說當時入行冇幾耐,好有理想,一心覺得自己會彈起搵多d
但身邊家人朋友大部分都唔撐 有d更加睇死做唔長 冷言冷語幾難聽既說話都聽過
不 ...
睇唻你果次都唔係好enjoy .......

為左張單而咁.......
點都好支持

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-13 04:09 PM 發表 查看引用來源

淫弟間中都會對肥妹仔起痰嘅。

話時話,大波樂做唔知咩潛咗水,有啲掛住佢。

:smile_o11:  條仆街死撚左

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-5-13 04:13 PM 發表 查看引用來源

:smile_o11:  條仆街死撚左
佢出殯你有去嘛…lol

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-5-13 04:15 PM 發表 查看引用來源

佢出殯你有去嘛…lol

:smile_o12:  有呀, 仲偷撚晒d白金:smile_o11:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-5-13 04:17 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12:  有呀, 仲偷撚晒d白金:smile_o11:
你個福街拎去爆房呀…lol

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆