上一頁下一頁
發新話題

假男按摩師和香討師姐的偷情(#53, #106 update)

收藏  |  訂閱
147  46.5k

可唔可以更新快D,引死我,:smile_o05:  我的孖煙通也濕了。

條濕硬J下次勁磨她的乳邊。當場她有乜反應?

男按摩師個篇真係無得輸,不過師兄個post都好好睇,支持下先:smile_o12:

支持、等待中

引用:
原帖由 anton 於 2015-4-20 04:07 AM 發表 查看引用來源
支持
Thanks

引用:
原帖由 bigjim973 於 2015-4-20 07:22 AM 發表 查看引用來源
Wish these things can happen in Vancouver   I do know how to massage well  at the moment have a find I mass her feet and legs. Sure always some perks too
I am not doing this for benevolent purpose h ...
我相信有男人同有女人既地方都可以有

引用:
原帖由 qqmale88 於 2015-4-20 03:52 PM 發表 查看引用來源
可唔可以更新快D,引死我,:smile_o05:  我的孖煙通也濕了。
咁嚴重??!!!去打個飛機先啦

引用:
原帖由 水魚baby.. 於 2015-4-20 04:25 PM 發表 查看引用來源
男按摩師個篇真係無得輸,不過師兄個post都好好睇,支持下先:smile_o12:
其實有好多篇,睇黎個topic好hit. 師姐你有無試過?

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-4-20 03:57 PM 發表 查看引用來源
條濕硬J下次勁磨她的乳邊。當場她有乜反應?

好,一定會試下

有条麻甩佬自稱技師, PM我话收百二蚊幫我按, 屌, 想嘔, 我都係男人……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆