上一頁下一頁
發新話題

dry得耐, 有件好野玩下(更新#65 #114 #131

收藏  |  訂閱
487  31.5k

引用:
原帖由 Mr36D 於 2015-6-15 10:54 PM 發表 查看引用來源
仲要最好就天然40f,27腰,40下圍,個樣就張柏芝後生個陣就ok,處女咁窄但要av女優咁好技術同玩得丫嘛,明喎
你都無聽書既~:smile_30:

38G H,   29 30,   38 就最好~~
樣似梁雪媚就最好~
張柏芝根本就唔掂囉屌~

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-6-15 10:56 PM 發表 查看引用來源

高富帥都遇唔到~
天然40F,其他去整咪得囉

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-6-15 10:58 PM 發表 查看引用來源

樣似梁雪媚就最好~
張柏芝根本就唔掂囉屌~
咁張柏芝留比我:smile_13::smile_43:

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-6-15 10:58 PM 發表 查看引用來源

樣似梁雪媚就最好~
張柏芝根本就唔掂囉屌~
梁雪媚

引用:
原帖由 Mr36D 於 2015-6-15 11:01 PM 發表 查看引用來源
咁張柏芝留比我:smile_13::smile_43:
死排骨:smile_30: 我一定唔食, 放心

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-6-15 11:01 PM 發表 查看引用來源

梁雪媚
我堅中意佢呢D樣 如果小肥大波襯佢呢D樣

我真係會做兵架:smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-6-15 11:02 PM 發表 查看引用來源

死排骨:smile_30: 我一定唔食, 放心
:smile_30:我諗左好耐,你咁痴線到底點解可以食到咁多大波妹,係咪真係咁horny,一add佢就同佢講:幾大波?扑唔扑野?佢就答:38G,好即刻黎,我屋企address:xxxxxxx

引用:
原帖由 Mr36D 於 2015-6-15 11:03 PM 發表 查看引用來源
:smile_30:我諗左好耐,你咁痴線到底點解可以食到咁多大波妹,係咪真係咁horny,一add佢就同佢講:幾大波?扑唔扑野?佢就答:38G,好即刻黎,我屋企address:xxxxxxx
佢地欣賞我直接

但同你講, 大部份我都食唔到~

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-6-15 11:05 PM 發表 查看引用來源

佢地欣賞我直接

但同你講, 大部份我都食唔到~
去邊搵咁多大波妹比你sexual abuse,呢到香港黎架喎手足

引用:
原帖由 Mr36D 於 2015-6-15 11:05 PM 發表 查看引用來源
去邊搵咁多大波妹比你sexual abuse,呢到香港黎架喎手足
就係好少:smile_45::smile_45:  就算搵個樣豬豬地既大波肥妹, 都一大堆人爭食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆