睇完波就曳曳豬

收藏  |  訂閱
34  7.7k

睇完波就曳曳豬

今晚收工上咗佢屋企陪去睇波(香港-馬爾代夫),原來香港隊咁勁既又剩勝對手2球,攪到珍妮妹妹估輸咗度假勝地竟然無波入,結果90分鐘吹雞完場之後就要接受大懲罰,自己除咗條連身裙得番爸爸同底底就走入房瞓落床,無錯我哋又唔知第N次既曳曳了,佢剝咗件衫同除剩條孖煙囪就成個人擒咗落嚟壓住我,一路錫就一路渣我對波,兩三下手勢爸爸就成個剝咗落床邊,一對車頭大燈就咁對住佢......................嗯!嗯!咸濕仔烘個囗落去飲奶(哈!我當然無),不過佢仍然係咁啜我兩粒奶豬豬.....................嗯!嗯!奶豬豬比佢啜到又紅又硬,已經攪到我「V」嘩鬼叫,過咗陣間佢沿住我既身軀一路錫到去我條粉紅色底褲仔就停低咗,咁快就即刻想除埋我條底褲仔,哈!唔得............等我㩒實唔比你咁快得逞先,無得就範佢竟然又用口攻走去舔我大脾內側.............仲隔著底褲仔係咁奶珍妮小妹,嗯!嗯!我已經就快頂唔順喇,珍妮小妹既愛液慢慢咁透過底褲仔滲出嚟,今次真係比佢啜到啜啜咁大聲了,之後佢除咗孖煙囪伸支棍對住我咀仔,大家都知珍妮都好識做的,揸住支棍就放入口幫佢含,含咗5分鐘左右佢自己伸番支棍出嚟,示意我趴起身蹺高個雪白屁股,底褲仔就比佢㾼埋出來掛住喺一邊,支棍就慢慢咁沿住珍妮小妹既洞口插入去.................呵呵呵(不停嗌插入啲丶大力啲),咸濕仔又玩我插得時快時慢,要我幾次高潮到叫你射我既時候,你竟然完全放慢停低幾10幾秒唔郁忍住唔射,就係咁斷續比你插咗幾乎成45分鐘,最後玩夠先肯射我妹妹><,我好攰呀!

#1 support~

I actually finished reading before i replied...
very good story

其實就算你賭贏左佢一樣會同你曳曳
可能會話要發洩😆

飽飽了 若是我 輸贏都要做

引用:
原帖由 beebee_cc 於 2015-6-17 01:27 AM 發表 查看引用來源
其實就算你賭贏左佢一樣會同你曳曳
可能會話要發洩😆

ahhaha.. this is so true...
or he will say "this is ur prize"

成日都上佢屋企玩:smile_o10:

好羨慕果位師兄有得同珍妮妹玩

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-6-17 01:20 AM 發表 查看引用來源
今晚收工上咗佢屋企陪去睇波(香港-馬爾代夫),原來香港隊咁勁既又剩勝對手2球,攪到珍妮妹妹估輸咗度假勝地竟然無波入,結果90分鐘吹雞完場之後就要接受大懲罰,自己除咗條連身裙得番爸爸同底底 ...
:smile_o12::smile_o12::smile_o12: ... 1:0 完場咁快 ??

引用:
原帖由 aprillau 於 2015-6-17 02:13 AM 發表 查看引用來源
飽飽了 若是我 輸贏都要做

:smile_o12:

引用:
原帖由 無袖 於 2015-6-17 02:57 AM 發表 查看引用來源
好羨慕果位師兄有得同珍妮妹玩

:smile_o05:

前往最後回覆