上一頁下一頁
發新話題

新手小奴 與主人新體驗 p75; 半夜無聊放閃 p190, come n find me @193

收藏  |  訂閱
3.0k  114.3k

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2015-6-12 06:39 PM 發表 查看引用來源
FURIOUS系列, 又係好值得睇! 出左7我先追番1-6, FURIOUS7 首SEE YOU AGAIN好正!
恕我敷淺, 選電影我係聽歌先過TRAILER XD

星戰今年出(好似係), 又係必睇!

今晚去睇JURASSIC WORLD~HEHE!
狂野時速 正 識貨

可惜Paul walker 死左

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2015-6-12 06:39 PM 發表 查看引用來源
FURIOUS系列, 又係好值得睇! 出左7我先追番1-6, FURIOUS7 首SEE YOU AGAIN好正!
恕我敷淺, 選電影我係聽歌先過TRAILER XD

星戰今年出(好似係), 又係必睇!

今晚去睇JURASSIC WORLD~HEHE!
咁岩既 我都係睇7 先追1-6
我都諗緊去睇侏羅紀 雖然之前個3集我都無睇

引用:
原帖由 theac 於 2015-6-12 06:41 PM 發表 查看引用來源

其實個次序係1 2 4 5 6 3 7

因為han係第6集死左女朋友先決定過日本 所以飄移東京應該係6同7中間

引用:
原帖由 theac 於 2015-6-12 06:41 PM 發表 查看引用來源

今集...好似係全新
我都比班FD串..
以前係"公園"...宜家係"世界"

泡泡相...UM...我真係唔知點整WO...我只係負責收取...hehe

引用:
原帖由 theac 於 2015-6-12 06:40 PM 發表 查看引用來源

其實如果解決到我既難題
我唔介意去影~~

你幫下手解決 首先係起泡 用咩沐浴清潔 何如咩沐浴液之類
威露士個隻一禁起泡洗手液得唔得 其實普通個d加小小水 好少 搓搓搓都會起泡 你今日沖涼試下

洗乜咁煩, 我幫你起泡幫你搽咪得囉, 最多幫你影埋又點話:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2015-6-12 06:35 PM 發表 查看引用來源

傻瓜喔, 唔係叫你泡泡浴xd, 有沐浴露點會整唔到..捽多d, 搽上身咪有囉~~
但我屋企個隻都真係起泡極有限

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2015-6-12 06:51 PM 發表 查看引用來源
洗乜咁煩, 我幫你起泡幫你搽咪得囉, 最多幫你影埋又點話:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你2位真係 其最想幫我捽 頂你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆