上一頁下一頁
發新話題

新手小奴 與主人新體驗 p75; 半夜無聊放閃 p190, come n find me @193

收藏  |  訂閱
3.0k  114.3k

引用:
原帖由 米米mic 於 2015-6-12 06:13 PM 發表 查看引用來源

係咪真係架??

引用:
原帖由 theac 於 2015-6-12 06:14 PM 發表 查看引用來源

有 唔駛將來 我有時候都會翻睇 依家
HAHAHHA 聰明 我本來就鍾意睇書既人 最近開始睇格雷~~
不過格雷偏離左我原本鍾意睇既題材 我原本鍾意d科幻d既野
percy jackson 個d 我係勁鍾意

其他既 我仲揣摩緊 最近 ...
好彩你唔係話TWILIGHT...
咁你鐘唔鐘意睇電影? 近排迷上左PITCH PERFECT, 個女主角好好好好好好好靚!

相丫...UM...其實個人比較喜歡自拍照, 重點: 唔係露得愈多愈吸引

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2015-6-12 06:20 PM 發表 查看引用來源

好彩你唔係話TWILIGHT...
咁你鐘唔鐘意睇電影? 近排迷上左PITCH PERFECT, 個女主角好好好好好好好靚!

相丫...UM...其實個人比較喜歡自拍照, 重點: 唔係露得愈多愈吸引
twilight 睇戲就夠 唔想追書
我鍾意睇戲 但都係偏英雄主義 科幻類既 或者係taken 1 2 3 or die hard個種
如果你話pitch perfert 好睇 咁我dl黎睇下~~

相呀 最近未有咩idea~~ 所以諗下先
但有時會轉下場景既~~

引用:
原帖由 theac 於 2015-6-12 06:14 PM 發表 查看引用來源

有 唔駛將來 我有時候都會翻睇 依家
HAHAHHA 聰明 我本來就鍾意睇書既人 最近開始睇格雷~~
不過格雷偏離左我原本鍾意睇既題材 我原本鍾意d科幻d既野
percy jackson 個d 我係勁鍾意

其他既 我仲揣摩緊 最近 ...
相黎講呢 燈光都好重要

引用:
原帖由 theac 於 2015-6-12 06:24 PM 發表 查看引用來源

我鍾意睇戲 但都係偏英雄主義 科幻類既 或者係taken 1 2 3 or die hard個種
如果你話pitch perfert 好睇 咁我dl黎睇下~~

但有時會轉下場景 ...
Taken好睇 第3集我係一個人去戲院睇

引用:
原帖由 brotherYin 於 2015-6-12 06:25 PM 發表 查看引用來源

相黎講呢 燈光都好重要

所以尋晚試用下房既黃光黎影~~

引用:
原帖由 brotherYin 於 2015-6-12 06:26 PM 發表 查看引用來源

Taken好睇 第3集我係一個人去戲院睇

我睇哂3集 die hard 更加係由細睇到大
仲有G I JOE個d勁正

引用:
原帖由 theac 於 2015-6-12 06:28 PM 發表 查看引用來源

所以尋晚試用下房既黃光黎影~~
你之前有張都好靚

引用:
原帖由 theac 於 2015-6-12 06:24 PM 發表 查看引用來源

但有時會轉下場景 ...
我有個fd超鐘意睇大美國主義既戲, 同你應該好夾! haha
我都會睇, 但比較鐘意睇寫實d既, 主角無敵睇得多會悶..開頭已經知個結局..
相...我覺得你真空著小背心影or沖涼整d泡泡咁影應該幾好丁....haha

引用:
原帖由 brotherYin 於 2015-6-12 06:29 PM 發表 查看引用來源

你之前有張都好靚

即係邊張??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆