上一頁下一頁
發新話題

新手小奴 與主人新體驗 p75; 半夜無聊放閃 p190, come n find me @193

收藏  |  訂閱
3.0k  113.7k

引用:
原帖由 theac 於 2015-6-7 05:29 AM 發表 查看引用來源
如果晨推 請務必咁樣揸爆我

係妳口爆我先岩

好正

引用:
原帖由 theac 於 2015-6-7 12:08 AM 發表 查看引用來源
與主人既新體驗

距離對上一次 見主人已經係三星期前 中間既時間 小奴m到 病 而主人都有關心住小奴 每次都提醒小奴 記得飲多d水 唔好食生冷野 出入冷氣地 記得帶外套主人出差前一晚 幾乎連外賣都要送黎比小奴 只 ...
引用:
原帖由 theac 於 2015-6-7 12:18 AM 發表 查看引用來源
續~~

食完飯再返到酒店 都有點兒熱 同主人返到去 都係床度攤抖左陣 又傾下計...小奴因為主人 開始係引版活躍 亦都識到一班網友 亦都因為咁 小奴join左佢地既group chat 咁小奴就同網友傾下計 咁主人就攬住小奴  ...
邊個話文筆麻麻 我覺得寫得好好 描寫得又夠仔細 連心態都有講到 錄音個part真係正 好後悔無入group T^T

引用:
原帖由 theac 於 2015-6-7 12:36 AM 發表 查看引用來源
OK 文已經出 p75 #1116 & 1119

小遊戲又隨之展開
小奴都唔麻煩 睇完答中問題 一次過有2條片:
1. 前後穴玩具同插
2. 新既潮吹片

問題: 到底小奴飲左幾多次"銀盤"內自己既淫水??

請大家於明晚12點前回post ...
黎la睇我答得好唔好la
根據文章內容,銀盤出現咗2次,分別係小奴同主人一齊睇av小奴想噴水個陣同埋主人絕地反擊之時,「拉起小奴到浴室 要小奴再企上洗手枱 再次蹲在銀盤上 對小奴進行”連續性既潮吹”」。問題係問飲左幾多次銀盤內自己既淫水,答案係1次。從「命令小奴要吞下自己既淫水  仲要一路含啜小主人 主人一路繼續將小奴既淫水倒落小主人既棒身 再從含啜既過程中 飲下小奴自己所噴既淫水」中得知。所以小奴只係飲左1次銀盤內既淫水。

la 我以前考試都未答過咁長咁答案嫁 真係誠意十足 誠意之作黎嫁:smile_24:

引用:
原帖由 theac 於 2015-6-7 01:27 AM 發表 查看引用來源

其實唔止一段 但我要再研究 點放上黎
我都想聽錄音 小奴用咩手機? 可以一齊研究下點整

引用:
原帖由 theac 於 2015-6-7 01:37 AM 發表 查看引用來源

全部都要search 聽日訓醒 搵黎睇下先
我又search黎睇下先

引用:
原帖由 theac 於 2015-6-7 05:29 AM 發表 查看引用來源
如果晨推 請務必咁樣揸爆我

早晨小奴~咁早起身既?發夢見到同主人瘋狂做愛所以濕到醒?:smile_47:
趁你未醒曬個陣一定咁樣揸爆你 仲要對住鏡後推 俾你睇住對大波波fing下fing下 突然間扯你頭髮拉直個人  然後捉住你對手 大大力插到最深最入 等你淫聲四起 成個人醒曬

引用:
原帖由 brotherYin 於 2015-6-7 09:12 AM 發表 查看引用來源

黎la睇我答得好唔好la
根據文章內容,銀盤出現咗2次,分別係小奴同主人一齊睇av小奴想噴水個陣同埋主人絕地反擊之時,「拉起小奴到浴室 要小奴再企上洗手枱 再次蹲在銀盤上 對小奴進行”連續性既潮吹”」。問題係 ...
你好乖
答中就會有片

2次

有關group 嘅野 大家可以pm我問
我解釋到都盡答

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆