上一頁下一頁
發新話題

女友成日走晒光!! 超多相+俾人抽水過程 p1-72最新-離晒罩,露點!p72

收藏  |  訂閱
1.1k  310.1k

你女友真係好得意~

引用:
原帖由 GF32c 於 2015-7-6 07:52 PM 發表 查看引用來源

有冇諗過
1. 你D同事,朋友點都有一兩個會上引版睇POST, 見到相就知你原來咁鍾意俾條女人地抽水, 佢地會更大膽同遲早食埋你條女?
2. 你D朋友 (同事都算喇, 未必真心), 連你條女都唔放過, 係唔係"真心"朋友?

...
老實講,係男人都咸濕嘅。我好朋友條女走光我自己都有目及過。玩嗰時我都試過揩到佢哋條女啲波波。所以如果話係朋友條女就目及都唔目及,有波波壓埋嚟都去避嘅話,unreal啲lor...我有個老友條女都幾索架,我有時都有目及到佢走光,襯逼揩過佢個胸。但係之後我唔會背後笑我個friend柒頭。但係如果搞嘅話,就一定唔會搞自己friend啲女,一定唔屌得。

我嘅底線係睇到佢點樣走光都得,如果走到見埋佢個西我都接受到。抽水最多襯逼掂下個西,好似佢同事喺個photohooth入面咁。但係唔可以巢。對胸就壓下,揩下,掂下都得。甚至乎好似個裝修佬嗰次咁,條女冇戴bra俾佢摸到,都得。其余再過份啲嘅野,我條女自己都唔得啦。
所以我嘅底線係唔巢得,唔屌得。

引用:
原帖由 k93m63 於 2015-7-7 01:05 AM 發表 查看引用來源
你女友真係好得意~
Hahaha ching竟然用得意去形容?:D

引用:
原帖由 inf347448 於 2015-7-7 12:55 AM 發表 查看引用來源
仲月無多d 分享 好正

Ching有冇睇返我之前啲posts? 嗰到好多架啦,睇住先,再有野發生我就會即刻post上嚟

引用:
原帖由 NoVII 於 2015-7-7 12:57 AM 發表 查看引用來源
your girlfriend is soo sexy! :smile_o01:
Thank you!

引用:
原帖由 tmgitat 於 2015-7-6 03:25 PM 發表 查看引用來源
想鋤女

想目及女我可以喺呢到幫到你,想鋤女我就幫唔到你啦ching

引用:
原帖由 xavixavi 於 2015-7-6 11:40 AM 發表 查看引用來源
嫉妒極了,非常渴望參與
Ching如果你有機會參與,你會用咩方法抽我條女水?同埋你會想抽佢邊到?

支持

我好想去你度鋤……

你隻衰婆呢兩日有無走光呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆