上一頁下一頁
發新話題

女友成日走晒光!! 超多相+俾人抽水過程 p1-72最新-離晒罩,露點!p72

收藏  |  訂閱
1.1k  309.6k

最緊要有新嘢分享XDDD

等露點相先

新相

Ok follow up返#64個post. 因為聽朝要早起嘅關係 所以我地飲咗幾杯就叫啊E早啲返去瞓了。我頭先話如果今晚啊E又抽我條女水嘅話我會盡量影低佢俾大家睇呀嘛 我當然唔會要大家失望啦。
我條女今晚坐sofa, 我就喺coffee table對面坐地下。而啊E就梗係死都要霸返個sofa位坐我條女隔離啦。點解?因為如果大家睇返我#64個post同張相,就會見到我條女今晚著嗰件背心好鬆身的,個bra會成日露晒出嚟 根本唔需要刻意去揾任何角度都已經見到晒佢個胸同個bra 再加埋我條女今日個bra又係好鬆,離晒罩,我有時會行開行埋走去條女隔離幫佢擰呢樣擰嗰樣俾佢咁。我埋親去一望都見到佢粒lin露晒出嚟.所以啊E咪死都霸個sofa位同我條女坐lor.方便佢目及嘢目及成晚呀嘛。
飲到咁上下啊E就開始同我條女講佢部S6Edge有幾好,幾勁。話佢部嘢前面個相機好靚 用嚟自拍一流 我條女話佢都有聽人咁講過 但未真正見過影出嚟有幾靚。咁啊E埋話同佢試下lor.佢哋開始影嘅時候係啊E揸機嘅 第一張就ok正常膊頭貼博頭咁影啦。 我條女就話咁樣正面影唔靚ga lor,啊E就話ok, 咁佢打側身係右邊高炒落嚟啦 咁我條女就坐返直個身然後都打側小小坐啦。點知啊E唔知有心定冇意(我覺得一定係有意) 影極都話個角度唔啱 又話可能燈光問題 越坐越埋,越埃越埋我條女到。我條女個身已經盡量打側晒去就佢架啦 佢另一邊就係sofa個枕手位。根本已經就無可就 冇位再退俾啊E.我條女直情要轉姿勢,打側晒個身 改為用隻手去搭啊E膊頭去俾佢繼續影。而啊E個身就埃晒落我條女到,個膊頭直情壓住我條女個左胸 影完仲要一路繼續壓住我條女個胸,一路喺到慢慢睇啲相影成點 我睇到扯晒旗 壓到個左胸變晒形都仲要繼續睇相。之後我條女就話佢影極都咁差 就一手擰咗佢部電話話佢榨機。到我條女影就梗係一take過啦。我就靈機一捉,扮嘢話你哋唔好郁住!不如用我部電話幫你哋影張睇下你部S6edge個前相機會唔會仲靚過我部電話個後相機呀。
之後就影咗呢張相俾到大家睇啦。大家睇下當時啊E係貼實晒我條女個胸 壓到佢個左胸實一實架。成個過程,我條女個胸足足俾佢壓住有成3-4分鐘有多!
之後我叫話清埋我哋隻杯啲酒,就叫啊E早啲返去瞓啦。我肯定佢返到屋企實打飛機啦。我條女成個胸同埋粒lin又俾佢睇晒 睇足全晚。個胸又俾佢壓住成3-4分鐘咁耐。雖然佢已經揩過我條女對胸N咁多次 但係今次應該係最耐,最完全感受晒我條女個胸嘅一次。啊E返到去實打飛機 而我條女就啱啱執完嘢去咗沖涼 我今晚一定大大力屌返佢鑊金!

今晚玩得開心啲

師兄,甘你有冇問你條女,比人抽水系咪好開心呢?

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2015-6-10 01:07 AM 發表 查看引用來源
~320x480

Holland.pk
Hk photo上傳網Up完直接copyandpaste
就ok la

引用:
原帖由 andyqqb 於 2015-6-11 12:32 AM 發表 查看引用來源
師兄,甘你有冇問你條女,比人抽水系咪好開心呢?

啱啱同佢大戰完 佢瞓咗 我頭先前奏嗰時一路揾手指慢慢卒佢個西 一路俾返佢頭先俾啊E壓住個胸張相佢睇 叫佢解釋!佢一路呻吟,一路話佢都冇諗過呢個問題ga lor, 係唔太鐘意 但係佢覺得自拍係咁架啦,佢話佢同佢啲girls都係咁樣郁嚟郁去咁囉角度,所以冇特別feel到啲咩唔妥。我問佢覺得啊E係唔係特登壓落佢個胸到 佢呻吟住咁話唔覺得啊E係有心博矇(唉。。佢真係死蠢!)
我就大力插隻手指入佢個西到問佢,俾啊E壓住個胸咁耐都冇所謂??
佢就呀一聲 成個人彈起咗,呻吟住咁解釋。話佢係知道佢壓住佢個胸 雖然係有啲尷尬,同唔係好鐘意 但係覺得係因為自拍緊ja ma, 又唔係冇端端壓落去,唔通無端端推開佢咩,到時咪仲核突。啊E又冇心嘅,所以冇抗拒。佢話到最後佢開始覺得啊E壓住佢個胸又真係壓得耐咗小小嘅,同埋覺得啊E影極到影唔好 開始覺得煩。
所以就搶咗佢部機自己揸機好過。。。
我到到呢到已經忍唔住 一嘢起身就經插佢

唉。。。你哋話我條女係唔係死蠢呀,可以咁都覺得啊E冇心架lor. 明明feel到個胸俾佢壓住咁耐都唔識去反抗。。。

十卜

ching有性福

引用:
原帖由 redfever 於 2015-6-10 10:50 PM 發表 查看引用來源
等露點相先

講起露點相真係好難影 因要近距離先影到 我淨係好耐之前有次同條女同我班中學朋友喺間酒店裡面飲酒 佢嗰次著住條超薄嘅白色絲質低胸連身裙 裡面白色lace邊邊嘅bra 我好記,因為佢嗰次咁著法好透 對胸喺太陽底下透晒出嚟 個胸口又低wor. 佢嗰晚飲到醉醉哋 坐咗喺張床到。因為佢好小會飲到咁 所以我同啲friend喺到玩佢 話要影佢個貓樣 佢唔俾我哋影 係咁推開我哋。之後推到攰就放棄咗 就咁坐咗喺張床中間。
動作大過頭,件連身裙胸口跌晒 個lace花邊bra又郁咗離晒佢又係唔知 右邊粒lin睇到晒 我見到咁即刻影佢 仲要淨淨雞zoom in去影佢粒lin 我幾個friend都有影佢相。佢哋有冇zoom in 就唔知啦。。。就算有都唔會講 又唔會俾我哋睇返啦。。。但我肯定佢哋有影到佢。我嗰張zoom in 好清楚睇到佢成個胸同埋粒lin架。。喺部舊電話到 部電話跌爆咗個mon都開唔到 我啲friend應該仲有 反而我就冇咗 仆街 蝕晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆