上一頁下一頁
發新話題

國產尤物二推車(二姑姐)

收藏  |  訂閱
92  17.9k

推!

回覆 1# 的帖子

期待分享一下!

嘩,個西好多毛呀

引用:
原帖由 八古工房 於 2015-7-15 03:05 AM 發表 查看引用來源
嘩,個西好多毛呀
師兄讲得矛錯,二推車鲍肥唇厚多毛…
我嘢嘢都比表叔引到鳩硬,但佢又猛咁提醒我,佢系我長輩嚟,咪撚亂来呀!真是比佢玩撚死~

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2015-7-15 06:43 AM 發表 查看引用來源

我嘢嘢都比表叔引到鳩硬,但佢又猛咁提醒我,佢系我長輩嚟,咪撚亂来呀!真是比佢玩撚死~

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.j ...
師兄咁樣好易谷精上腦喎!

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2015-7-15 06:43 AM 發表 查看引用來源

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.j ...
眼见二推車對表叔呼呼喝喝,表叔可能自知冇撚用,所以唯有哑忍!但又心里不舒服,所以只好偷影二推車来作另类報复~

附件

引用:
原帖由 kenyu4190 於 2015-7-15 06:45 AM 發表 查看引用來源

師兄咁樣好易谷精上腦喎!

比佢咁引法,早就谷到行!唯有自行解决,有撚計~

附件

引用:
原帖由 EntityDoll 於 2015-7-15 01:27 AM 發表 查看引用來源
期待分享一下!
多支持多分享!表叔得撚闲就会偷影~
相会陸續来…

附件

支持啊!:smile_47:
你表叔要幫手嘅就出聲 :smile_47: :smile_47:

你幫你表叔大大力咁插二推車出出氣.
D相可以放上網,send條Link出嚟.就唔犯規.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆