上一頁下一頁
發新話題

女友成日走晒光!! 超多相+俾人抽水過程 p1-72最新-離晒罩,露點!p72

收藏  |  訂閱
1.1k  310.1k

夠哂方便

引用:
原帖由 kc2259 於 2015-6-24 03:47 AM 發表 查看引用來源
夠哂方便

係方便,方便我啲同事同friend上嚟我哋屋企目及野呀嘛 ~_~

咁多相..支持

引用:
原帖由 剋星 於 2015-6-24 07:17 AM 發表 查看引用來源
咁多相..支持
多謝支持 ching最鐘意邊啲相?

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2015-6-24 07:34 AM 發表 查看引用來源

多謝支持 ching最鐘意邊啲相?

all photos is nice ... pls go ahead for sharing ... thanksssssssssss :smile_o12:

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2015-6-23 06:34 AM 發表 查看引用來源

梗係刺激啦。大概差唔多一年前到啦。當時我哋仲喺加拿大。準備回流返香港,賣緊間屋,所以要喺賣之前揾人執一執間屋先賣。嗰時仲係夏天,最熱嘅時候。個裝修佬一早就嚟到。 ...
有ching話想睇下條女當日冇戴bra咁俾個裝修佬摸晒個胸嗰時係點嘅樣。其實我都唔需要特登去等佢再著返當日條睡裙先影呀。因為佢嗰日喺個裝修佬面前就係咁樣。

呢條係早幾個禮拜之前,佢著住呢條睡裙嚟瞓覺,有朝瞓醒唔舒服我偷影佢嘅。只不過呢條係白色,裝修佬嗰日嗰條就係淺藍色ja嘛,但係個款根本上係一樣架。佢嗰日咪就係咁樣俾條裝修佬睇晒兩粒點,同摸晒個胸lor

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2015-6-24 01:17 發表 查看引用來源

J到未停過咁顛??真唔真呀,ching諗住啲咩打咁多次j??

緊係諗住你條女,同佢玩摸盲西!

引用:
原帖由 大大條J 於 2015-6-24 09:16 AM 發表 查看引用來源

緊係諗住你條女,同佢玩摸盲西!

Ching摸盲西咩嚟架??我條女唔識玩呀,你要耐心啲教佢玩架喎!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2015-6-24 09:41 發表 查看引用來源

Ching摸盲西咩嚟架??我條女唔識玩呀,你要耐心啲教佢玩架喎!:smile_30: :smile_30:
好好玩架,睇到你標精

硬哂.......  J 爆。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆