上一頁下一頁
發新話題

國產尤物二推車(二姑姐)

收藏  |  訂閱
92  17.9k

二推車又冇工作,家庭主婦一名!打下麻雀又一日~
又或者孖埋d c9仔上深圳唱k揼骨,表叔雖然好有意见,但又可以点!只有找上幾個倾得埋嘅诉下苦…
自從表叔愛上偷拍二推車,又搞下d变態嘢,投诉都少左,表面睇感情又好左,唔知系唔系多左某d情趣!

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2015-7-14 01:20 PM 發表 查看引用來源
二推車又冇工作,家庭主婦一名!打下麻雀又一日~
又或者孖埋d c9仔上深圳唱k揼骨,表叔雖然好有意见,但又可以点!只有找上幾個倾得埋�诉下苦…
自從表叔愛上偷拍二推車,又搞下d ...
個二推車可能係出面俾人推緊,要幫手微信小第wechat: hilton1698, 師兄到時一定硬

引用:
原帖由 Hilton1698 於 2015-7-14 01:30 PM 發表 查看引用來源

個二推車可能係出面俾人推緊,要幫手微信小第wechat: hilton1698, 師兄到時一定硬

其实是表叔想揾人幫手,唔系我呀~

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2015-7-14 13:35 發表 查看引用來源

其实是表叔想揾人幫手,唔系我呀~

要咩人選,睇下有無師兄弟合資格,我報名先!

洗5洗幫手?

变態事件一
二推車因為是家庭主婦一名,冇枱开就在家瞓下晏覺,表叔話下午矛聊不如上我度飲下啤酒,反正放假有乜所谓,好过週街逛熱撚死…
上度去,表叔开门,佢话二推車系房瞓著左,咪咁大声就得,佢去雪柜拎左幾罐啤酒出嚟,又问我有冇興趣睇四仔,日光日白睇四仔,我话二推車一陣醒左行出嚟见到我地睇四仔,好撚老尷啫!
表叔就话,二姑車一瞓就死豬咁,怕条撚,你望下佢就知
我跟佢行去一望,房门冇关,二姑車超短波褲,上身薄t一件
表叔话行埋去,隻手系二推車大脾度推上推落,突然推开又阔又大褲管
嘩!成隻毛蟹展露我眼前,唔撚系呀~
我做乜反应好呀!呆撚左眼又定左幾秒,清清楚楚见到成隻毛蟹
定一定神,表叔做左個手勢,手指放上咀度喁左一嘢,跟住掩埋门剩下幾吋空隙比我睇嘢

附件

等我讲完变態事件一就会换头像

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2015-7-14 01:53 PM 發表 查看引用來源
变態事件一
二推車因為是家庭主婦一名,冇枱开就在家瞓下晏覺,表叔話下午矛聊不如上我度飲下啤酒,反正放假有乜所谓,好过週街逛熱撚死…
上度去,表叔开门,佢෼ ...
见表叔低頭对住二推車只毛蟹,伸出佢条舌头,就一嘢舔落二推車隻毛蟹度,二推車唔系瞓死冇反应架!
二推車似醒非醒,有少少动作想推开表叔,但动作又不大,表叔又再埋头苦干,我清楚见表叔將二推車二片唇打开,条撚樣刻意比埋二推車個洞穴比我睇…
嘩,呢舖好过睇四仔啦,表叔只系舔又冇其他行动,佢舔得幾舔,二推車就系咁e推左佢幾嘢,行為上好似表达咪搞啦意思!
表叔再而將二推車件薄t推上,对37c導彈出来了,又大又滑,我即刻有冲动好想啜二推車粒奶头呀…
呢個時候二推車有反应了,佢一手撥开表叔,咪搞我啦死佬~
我當然即刻一個箭步闪开走入廁所,费事比二推車發现先啦

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2015-7-14 02:12 PM 發表 查看引用來源

见表叔低頭对住二推車只毛蟹,伸出佢条舌头,就一嘢舔落二推車隻毛蟹度,二推車唔系瞓死冇反应架!
二推車似醒非醒,有少少动作想推开表叔,但动作 ...
頭像就系二推車瞓著時比表叔影低嘅罪証,因為表叔話费事比人認得,小弟唯有加上p图遮掩一下啦~

附件

師兄多回應多分享!表叔話冇所谓…
所以想睇嘢就要多回应多支持,睇乜西都有,表叔讲嘅~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆