上一頁下一頁
發新話題

主人既多水臭系 (更新: p.4,14,23<- 新端午節 號外) (相: p.7,12,19)

收藏  |  訂閱
395  55.3k

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-16 10:41 PM 發表 查看引用來源

ching們話想睇  濕身:smile_47:白色衫:smile_04:下有飛釘:smile_53:既波波相嘛~~~~~

http://holland.pk/l17xngvw
Lin頭出晒黎:smile_47:仲黑黑地,一定俾人啜唔小啦:smile_47:
個Size一啖含落去岩岩好

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-16 10:54 PM 發表 查看引用來源

就係鍾意男人咁直接咁麻甩咁形容我~:smile_40::smile_40:
我會雙手渣住 一下一下咁奶 仲會叫你望住我奶

引用:
原帖由 拾九仔 於 2015-6-16 10:57 PM 發表 查看引用來源
大暈正 敏感帶多 我會雙手渣住 一下一下咁奶 仲會叫你望住我奶
:smile_40::smile_40::smile_40:

我每次都會要求兩隻手大大力渣住我對波
然後用最鹹濕猥瑣既眼神望實我  俾我望住點樣  奶啜咬一邊lin頭  然後用手指搓搣彈另一邊lin頭

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-16 11:13 PM 發表 查看引用來源

:smile_40::smile_40::smile_40:

然後用最鹹濕猥瑣既眼神望實我  俾我望住點樣  奶啜咬一邊lin頭  然後用手指搓搣彈另一邊lin頭
好似bb仔咁啜實你個linlin

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-16 11:13 PM 發表 查看引用來源

正正鍾意咁玩   你仲要咁大個暈  一定係咁啜
Ps: see my pm?

引用:

Ps: see my pm?

唔知你個淫西對奶甘大:smile_47: 可唔可以奶自己lin頭呢

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-16 10:41 PM 發表 查看引用來源

ching們話想睇  濕身:smile_47:白色衫:smile_04:下有飛釘:smile_53:既波波相嘛~~~~~

http://holland.pk/l17xngvw
最少D‼️ oh my G

引用:

呢樣我耍家

引用:
原帖由 banbantai 於 2015-6-16 11:20 PM 發表 查看引用來源
唔知你個淫西對奶甘大:smile_47: 可唔可以奶自己lin頭呢

唔好提! 就係差個5cm!真係近在眼前:'):'):')

如果啜到自己對lin, 我一定日日夜夜啜到對波出奶為止!!!有奶係對lin頭噴出黎個個畫面實在太正啦一路俾人屌 一路渣對波 一路linlin噴奶 :smile_40::smile_40::smile_40::smile_47::smile_47::smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆