上一頁下一頁
發新話題

大食妹遇上正經男友

收藏  |  訂閱
320  33.0k

引用:
原帖由 wanny9876 於 2015-6-26 01:53 AM 發表 查看引用來源

親上加親ma

親上加襟先岩XD

樓主好YOUNG咁喎

引用:
原帖由 wanny9876 於 2015-6-26 01:58 AM 發表 查看引用來源

ex試過令到我噴水

正喎。依家呢個識唔識?

咁夜仲未去訓,樓主做什麼工???:smile_o10:

今日大食妹同男朋友岀左去食飯
男友今日無揸車岀黎,咁就捉佢撘巴士啦
又係上層最後個個位,上車個陣無咩人
甘大食妹就望住男友咬下個唇仔啦
我今日就著裙仔,一坐低條裙已經叔到好上啦
男朋友一見到我咬唇都知我又諗淫野
佢今日就著左條普通既運動褲,我一摸就feel到佢開始硬
我就細細聲係佢耳仔邊呻吟 佢即刻硬哂
但大家都知男仔比較正經
所以佢冇摸我妹妹,但我已經濕哂啦
我捉住佢隻手放係我大脾
點知愈黎愈多人上車
咁我地就正正經經咁撘車啦
落車就緊係去男友屋企汁反劑先啦
去到佢屋企,佢又無乜反應咁坐係到
我即刻除左條裙,連bar都除埋訓係張床到
咁佢望到我飛釘我又一路摸自己粒釘佢就忍唔住琴我啦
佢將大食妹條底底一野扯埋一邊,就摸下個入口。
佢就話我好濕。咁佢就開始捽我粒豆豆
我就已經面都紅埋捉住佢隻手向我既小穴進攻
佢一路摷我 我地就一路聽住我既吱吱聲同呻吟聲

引用:
原帖由 patrick.c 於 2015-6-26 02:22 AM 發表 查看引用來源
樓主好YOUNG咁喎
18歲。卜卜脆

引用:
原帖由 justfriend123 於 2015-6-26 02:32 AM 發表 查看引用來源
咁夜仲未去訓,樓主做什麼工???:smile_o10:
今日放假,平時都差唔多岩岩放工

引用:
原帖由 wanny9876 於 2015-6-26 02:34 AM 發表 查看引用來源
男朋友一見 ...
你的標題系正經男人,以為佢唔會咁有反應去吉你。

引用:
原帖由 wanny9876 於 2015-6-26 02:35 AM 發表 查看引用來源

今日放假,平時都差唔多岩岩放工

咁夜先至放工.....???   辛苦...辛苦..............!!!:smile_o06:

引用:
原帖由 wanny9876 於 2015-6-26 02:34 AM 發表 查看引用來源
男朋友一見 ...
佢已經忍唔住想要,佢即刻帶反個套女下男上咁入我既小穴
去到一平就轉大食妹最中意既狗仔式,一頂到入黎
我已經夾雜住啲呻吟聲同呼吸聲講左句:好入阿,頂盡啲
我已經係失去左理性,凈係識叫佢快啲大力啲同好舒服
最後完事之後男朋友仲讚我真係好正。

題外話,大食妹今日岀門口之前已經DIY左兩次架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆