上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.2k

?

:smile_o01::smile_o01::smile_o01:她老公頂唔順無計:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-7-12 01:58 AM 發表 查看引用來源

我教妳用口做前奏唔係叫妳幫佢口爆,嘔唔關我事....

這次我撐師兄:smile_o12:
引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-7-12 01:54 AM 發表 查看引用來源
有無攪錯,你老公出面有女人,忍都算,仲同佢含,你甘都過到自己個關

仲有我想為自己平反,我不是什麼東西都關於性去解決, 我只是認為在兩性關係性是一個可行方法,我是一個有原則有主見的人,不是咸濕的人

這句我大大力撐(我是一個有原則有主見的人,不是咸濕的人)
引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-7-12 02:04 AM 發表 查看引用來源
仲有我想為自己平反,我不是什麼東西都關於性去解決, 我只是認為在兩性關係性是一個可行方法,我是一個有原則有主見的人,不是咸濕的人

除非佢老公再唔番大陸,又或29做跟得夫人,否則一切將會是徒然

我受過教育,明白人禽之辨,請29及已婚 明白

對29應該合適:smile_o12:,其他人我就唔感講啦:smile_o01:
引用:
原帖由 Gcmms 於 2015-7-12 02:06 AM 發表 查看引用來源
除非佢老公再唔番大陸,又或29做跟得夫人,否則一切將會是徒然

明白明白:smile_o01::smile_o01:,但這個世界也有很多衣冠禽獸斯文敗類窩:smile_o02::smile_o14:
引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-7-12 02:06 AM 發表 查看引用來源
我受過教育,明白人禽之辨,請29及已婚 明白

29根本近乎零機會做跟得夫人,除非她老公願意在美國開展自己的事業

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆