上一頁下一頁
發新話題

去exchange曳曳事件

收藏  |  訂閱
511  165.7k

其實我有叫佢唔好再掂我,不過我個樣嬲嘅時候都唔係好惡,搞到佢地以為我講下啫。番到酒店有d再離譜d既野,亦係我後來離職既原因。過左咁耐宜家唔想再投訴,只想系度講下。

唔知係我太唔小心,定係撞正d衰人,依一年太多野發生。

引用:
原帖由 paulhk329 於 2015-5-25 12:14 AM 發表 查看引用來源
其實我有叫佢唔好再掂我,不過我個樣嬲嘅時候都唔係好惡,搞到佢地以為我講下啫。番到酒店有d再離譜d既野,亦係我後來離職既原因。

唔知係我太唔小心,定係撞正d衰人,依一年太多野發生。

http://n2 ...
衰嘅都只係個鬼佬啫~
唔關你事嘅~~

引用:
原帖由 paulhk329 於 2015-5-25 12:14 AM 發表 查看引用來源
其實我有叫佢唔好再掂我,不過我個樣嬲嘅時候都唔係好惡,搞到佢地以為我講下啫。番到酒店有d再離譜d既野,亦係我後來離職既原因。過左咁耐宜家唔想再投訴,只想系度講下。

唔知係我太唔小心,定係撞正d衰人 ...
經一事長一智,以後小心D就得啦。

Deleted

岩岩追哂!!!睇黎仲有下聞!

下次小心D啦!!

good, 繼續等post劇情

其實已經可以報警告佢地la wor~, 起碼開定file, 等佢地收斂下

引用:
其實我有叫佢唔好再掂我,不過我個樣嬲�時候都唔係好惡,搞到佢地以為我講下啫。番到酒店有d再離譜d既野,亦係我後來離職既原因。過左咁耐宜家唔想再投訴,只想系度講下。

唔知係我太唔小心,定係撞正d衰人 ...
希望唔系我諗個個故仔啦 =s

宜家諗番起件事都瞓唔著。可能你地覺得我處理得有問題,點解唔告佢地。但我平時正正經經,唔會對男同事太熱情,無諗過依d事發生係我身上,我係唔識反應,只係驚。我亦有d心虛,因為之前俾d錯嘅印象佢地,今次夜媽媽著成咁又自己一個人走去fred間房,點同人解釋?果刻我只想快d完件事,唔想搞大件事,唔想chris知道會破壞我乖嘅形象。

而我心中系有底線嘅,就係如果佢地摸下就收手,我唔追究。最緊要保住自己清白甩身,有d野一定要留俾將來bf先做。我以前係外國exchange過一年,係宿舍見過唔少鬼仔鬼妹玩得好癲,身體接觸唔算大件事。只不過我唔鐘意d男人抽水,好唔尊重女人。之後發展落去我可能攰同驚得滯,處理得仲差,好似自己攞黎衰。真係唔想諗番起,講出黎俾人笑……

悲:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆